sunnuntai 12. elokuuta 2018

Syksy tulee ja ihanat koristekaalit!


Selvää syksyn fiilistä on ilmoilla. Kypsyvän viljan tuoksun voi tuntea jopa autolla ajellessa, äänet, valo ja kaikki ympäröivä luonto huokuu lämpimistä ilmoista huolimatta syksyn tuloa. Tänään pörähdin kylillä ja oli ihan pakko piipahtaa myös kukkakaupoilla. Ajattelin ostavani muutaman krysanteemin, mutta toisin kävi, sillä koristekaalipöydät notkuivat täynnä ihanuuksia. Niiden lisäksi olen heikkona syklaameihin.Kaalien ja syklaamien rinnalle nappasin yhden syysasterin sekä kolme pensastähdykettä. Nyt vaan pitäisi etsiä ihanuuksille kivat ruukut ja laittaa nämä rapunpieltä koristamaan. Ulkona tosin on satanut kaatamalla koko päivän niin pitänee katsahtaa, jos huomenna onnistaisi paremmin =)


6 kommenttia:

 1. Ihanat!
  Vaikka syksyn tulo on hieman haikeaa, niin on siinä monia hyviä ja kauniitakin puolia. Syksyn kukissa ja kynttilöissä on oma ihastuttava tunnelmansa.
  Täälläkin vettä satoi tänään pari kertaa ihan kaatamalla. Se oli todella tarpeeseen, meillä puutarha alkoi tällä viikolla olla jo hätää kärsimässä. Nyt sade alkoikin uudelleen. Saisikin sata koko yön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy tosiaan on täynnä erinäisiä tunteita. Sade tekee niin terää kuivuneelle maalle, että soisi sataa vaikka useamman päivän

   Poista
 2. Ihania kaaleja. <3 Minäkin pyörähdin viikonloppuna syyslannoitetta ostamassa ja samalla iskin silmäni ihaniin syysistutuksiin. Lankaköynnös, syklaami ja krysanteemit veivät ajatukset väkisinkin pois varsinaisesta asiasta. Varmaan ensi kerralla lähtee syyskukatkin mukaan. :-) ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristekaalit olivat niin ihania =) Kävin tänään hakemassa lisääkin niitä =)

   Poista
 3. Aika makea sekoitus syyskukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin =) Hain tänään näitä ihanuuksia lisää =)

   Poista