lauantai 4. elokuuta 2018
Njamskis! - Kardemummaa ja karviaisia
Olen tehnyt elämäni löydön =) Karviaiset ja kaardemumma - ahh mikä makuyhdistelmä. Tiesitkö, että on lukuisia muitakin mausteita, jotka sopivat erinomaisesti karviaishilloon ja saavat karviaisen kirpeän maun taittumaan. Karviaishillon reseptin ja ihanat makuyhdistelmät löydät Hernepensaselämää - blogista, jonne pääset tästä linkistä. Jos karviaissato on komea, niin mikäpä estäisi siitä tekemästä makukokoelman vaikkapa joulupöytään!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Minäkin kokeilin uutta yhdistelmää: punaherukka ja tähtianis. Oli todella hyvää yhdessä. Täytyypä kokeilla kardemummaa, kun karviaiset kypsyvät.
VastaaPoistaHei kiitos vinkistä - pitääpä myös testata tuota =)
VastaaPoista