sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Lippuja Kevätmessuille!

Kevään messut ja tapahtumat ovat ehdottomia kohtaamispaikkoja ja uusien ideoiden keruupaikkoja. Messupöhinä on alkanut jo naapurimaassamme ja siitä se sitten siirtyy ensin Turkuun ja siitä pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Mitkä ovat Sinun ehdottomia messu- tai tapahtumakohteita? Mikä sinut vetää näihin tapahtumiin ja mitä niiltä odotat? Olisi kiva kuulla mietteitäsi näihin asioihin liittyen.

Mesuissa ja tapahtumissa itseäni kiehtoo eniten näyttävät inspiraatioalueet, stailaukset, kauniit esillepanot ja uudet ideat. Kasviuutuudet, sipulit ja siemenet hankin pääasiassa verkkokauppojen tai taimistopjen kautta, joten niihin en liiemmin kiinnitä messuilla huomiota.

Hernepensaskujanteen Instagramissa @Hernepensaskujanne on arvottavana yksi kahdenlipun lippusetti Helsingin Kevätmessuille. Jos olet innokas messuilija niin käyhän osallistumassa arvontaan. Arvonta umpeutuu tiistaina 26.3.2019 klo 24.


Kasvihuoneessa kevätfiilikset ovat kukkeimmillaan ja erilaisten kevätkukkijoiden joukko on vallannut istutuspöydän. Perunanarsissit levittävät huumaavaa tuoksuaan jo ovelle asti ja tete-narskujen keltaisuus hohtaa kuin aurinko.


4 kommenttia:

 1. Ihanat narsissit! Minulla on maljakossa nippu narsisseja ruokapöydällä. Ne tuovat niin kevätmielen, kuvat kevään messutkin.
  Messuilla kyllä kierrän esillepanot ja stailaukset, mutta enimmäkseen messuille tulen hankkimaan siemeniä ja erityisesti erikoisempia taimia. Lahden messut ovat olleet viime vuosina hyviä juuri siemenien ja taimien runsauden takia. Metrilakujen kojut taas voisi jättää kokonaan pois puutarhamessuilta =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Lahden messut onkin hyvä vinkki - kiitos siitä Pitääpä itsekin yrittää, jos vaikka ehteisi piipahtaa =)

   Poista