tiistai 19. maaliskuuta 2019

Talventähti, tulppaanit ja krookukset =)


Kevät on täällä! Lämpömittari kipuaa kipuamistaan ja lumet ovat suurilta osin lähteneet. Kävin tyystiin lumettomassa metsäpuutarhassa etsimässä sinivuokon nuppuja, mutta löysinkin tulppaanin alkuja, krookuksia ja talventähtiä. Joko siellä kukkii lumikellot tai talventähdet?Töiden jälkeen otin haravointiurakan ja ensimmäiset kunnon puolitoistatuntiset on takana. Kasvihuoneen kulmat ovat siistit. Kasvarin ikkunat tuli pestyä viikonvaihteessa ja nyt olisi vielä edessä katon pesu. Ihanat puutarhakiireet alkavat pikkuhiljaa, mikä ei ole laisinkaan huono juttu pitkän talven jälkeen.
10 kommenttia:

 1. Ihania nämä minipienet heti talven väistyessä kukkivat kevätkukat! Mahtavaa kukkaloistoa tulossa metsäpuutarhaankin, ooh ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan lumetonta. Ja het on kiirus, kevään ensimmääsillä kukkijoolla.

  VastaaPoista
 3. Käsittämätöntä, että teillä on jo noin lumetonta!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teillä onkin keväisen näköistä, ihanaa! Meillä kaikkialla on vielä kymmeniä senttejä lunta, joten piippojen esiinnousua saa vielä hetkisen odottaa. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee :)

  VastaaPoista
 5. Sielläpä onkin keväistä ja paljon pieniä kevätkukkasia jo hyvässä kasvussa. Ei tarvitse vielä piippoja etsiä meillä, ei edes niitä ensimmäisiä pälvipaikkoja. Kevät on kuitenkin jo selvästi tulossa :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihania alkuja! Tuskin maltan odottaa, että itsekin näkisin nuppuja!

  VastaaPoista
 7. Kevään ensiharavonnit on aina hieno juttu, sitä oikein odottaa. Muutamaan viikkoon ei taida onnistua täällä, lunta on vielä niin reilusti.

  VastaaPoista
 8. Apua miten ihana kevät siellä jo on! Täällä on vielä paksu ja kova hanki! Tuijiakaan en voinut suojata, kun ovet lumen alla. Ihan pelottaa kuinka paljon on mennyt poikki... Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Meillä lunta on eri mittakaavassa. Haravointisäihin on pitkä aika ellei lunta haravoi. Löysit ihania kevään merkkejä! Kohta ne pienet jo kukkii.

  VastaaPoista