sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Kuvamaistiaisia Tukholman huonekalumessuilta

Pantonen Classic Blue näkyi Tukholman huonekalumessuilla siellä täällä pieninä pilkahduksina. Välillä sinisyyttä oli käytetty reippaammin jonkun osaston taustasävynä tai tuotteissa. Mutta sinisyys ei kuitenkaan ollut mitenkään merkittävästi näkyvillä. Sen sijaan erilaiset lempeät, hieman poltetun sävyiset punertavat, puuteriset ja rusehtavat sävyt olivat suorastaan vallanneet messualueen.

Pehmeä punaruskeus loi erityisen kauniin taustan lukuisille viherkasveille. Tausta nosti erilaiset vihertävän sävyt kauniisti esille ja kokonaisuutena väriyhdistelmä oli lempeä ja lämmin. Sama sävymaailma toistui kirsikan ja magnolian kukissa.


Hentoutta ja hyggeilyä näkyi yksinkertaisissa oksissa, heinissä ja kuivakukissa, jotka toimivat tunnelman luojina.Kiinanjasmiini oli varmasti kasvi, mitä messuilla näkyi kaikkein eniten. Välillä se oli yksittäiskasvina ruukussa, mutta pääasiassa se toimi aluskasvina yhdistelmäistutuksissa sekä leikkokukkakimpuissa.

Viherkasveja yhdisteltiin kesäkukkien tavoin suuriin altaisiin kokonaisuuksiksi. 

Vihreys valtasi näppärästi paikkansa myös erilaisten toimistoratkaisujen kyljestä. Sillä luotiin yksityisyyden tunnetta sekä jaettiin tiloja eri osiin. Lisää kuvamaistiaisia ja vihersisustusratkaisujen esittelyjä pääset katsomaan Versoilevan uusimmasta artikkelista: Tukholman huonekalumessut 2020 | Vihersisustus ja leikkokukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti