maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ilta-auringon hyväillessä istuttelen kiviä =)


Takana on likipitäen 16 tuntia konttaamista potagerista. 1/4 urakasta on siis takana. Aamulinnun liverryksestä, keskipäivän vienoon tuuleen ja ilta-auringon säteisiin olen istuttanut potagerin kivikäytävien kiviä uudelleen. - Sol per sfocar ilcore -


Oreganot ja iisopit olivat peittäneet alleen kivikäytävät. Nyt oregaanovihulaiset lepäävät autuaasti kasvien kalmistolla ja iisopit on leikattu ja taimet otettu talteen. Muutama leikattu iisoppi tönöttää kivikäytävien ulkoreunoilla. Ja pikkutaimista olisi tarkoitus teehdä kivikäytäviä kiertävä leikattu iisoppiaita.


Toistaiseksi iisoppeja on ruukutettu 120 klp ja huomenissa toinen samanmoinen erä hulahtaa ruukkuihin vankistumaan ja odottamaan potageriin pääsyä.


Tältä näyttää kivikäytävää tonkiessa =)


Kiviä, kiviä, kiviä ja muutama laastari sormessa =) Voi tätä rakentamisen onnea ;)


Tummalehtisen mustaseljan viettelevä tuoksu lehahtelee ilmoille vienon tuleenvireen ansiosta.


Potagerin keskikäytävä on yhtä kukkaloistoa. Juon kupposen kuumaa piparminttuteetä ja hyppään sohvan uumeniin odottamaan huomista ja uutta kivikäytäsavottaa.

7 kommenttia:

 1. Voi vau, mitä upeaa aikaansaannosta. Hurjia työtunteja, mutta niitähän ei näissä hommissa lasketa! Iisoppireunus onkin hieno idea ja että noin kätevästi keksit niitä lisätä!

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut taas aikaimoinen urakka. Hyvältä näyttää. Nostan hattua vielä loppumetreillekkin. Oletko laittanut kivikäytävien alle jotain suodatinkangasta?:)

  VastaaPoista
 3. Kyll' urakointi on kannattanut, todella hienon näköistä tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Mitäpä sitä ei puutarhansa eteen tekisi;), kivan näköistä, hienot käytävät :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi wau! Minuakin kiinnostaa, laitoitko kivien alle jotakin jarruksi? Oregano on hillitön menijä, kaunis ja herkullinen, mutta käymässä rikkaruohoksi meilläkin.

  VastaaPoista
 6. Upean näköistä jälkeä! Teillä ei taida olla hyttysiä haitoiksi siellä? Meillä on miljoonittain kaverina ulkopuuhissa :)

  VastaaPoista
 7. Täällä blogissasi on niin kiva pistäytyä : )
  Tuo ahkeruutenne on kyllä ihailtavaa ja aikaansaannoksenne todella kaunista...
  Nautinnollista kesän jatkoa !

  VastaaPoista