keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Potagerissa voi hukkua linnunlauluun ja uusiin haaveisiin


Tässä viikossa ei tahdo pysyä mukana =) Kevään huuma on täällä ja töissä samaan aikaan uskomaton flow ja härdelli. Uusia juttuja pukkaa kuin sieniä sateella. Tänään sain nauttia upeasta seurasta. Töissä oli liki 70 nuorta, uutta intoa puhkuvaa nuorta, uusine ajatuksineen =) Meillä oli valintakokeet ja tuntuu upealta saada seurata ihmisten onnistumisia. Tempo viikossa on siis ollut uskomaton.

Puutarhaan on kevään aikana tulossa ties mitä uusia juttuja. Meillä on myös puutarhavire päällä. Tänään käytiin iltaa vasten korkkaamassa yksi ruutu potageristakin. Toistaiseksi sieltä ei edes voi ajatella ennen kuvia. Mutta jahka viikonvaihde taittuu loppusuoralle niin toivon mukaan myös sieltä saadaan pikkuhiljaa tilannekatsauksia.


Oli miten oli niin meillä on kevät uskomattomasti jäljessä mitä pohjoisemmassa. Tänään olen pyydystänyt ensimmäiset aukinaiset krookkukset.


Skillojen nuput ovat vähissä ja vihreät piipat vasta työntymässä maasta kohti aurinkoa.


Mutta unikoita on paljon=) Niitä työntyy talon vieruksen kivireunuksesta, kukkapenkistä, käytäviltä, muraattien juurelta ja ties mistä. Tänään olen saanut vain hieman nauttia rakkaasta puutarhasta, mutta huomenna aion lähteä aikaisin töistä. Puoliltapäivin lupaan olla uskollinen kukkapenkeilleni, potagerillemme ja aloittaa siivoustyöt, uudistaa kasvuston elinvoimaa ja raivata vihulaisia uuden kasvuston tieltä. Huomenna laitan kesäbiisin soimaan ja nautin raikkaasta ilmasta ja mullan kosketuksesta =)

3 kommenttia:

  1. Niin se kevät vaan on tullut ja johan sitä on odotettukin.

    VastaaPoista
  2. Pyysin lapsetkin kuuntelemaan uutta kesäbiisiä, ilmeet oli tosi kuvaavia;)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kevättä ja puutarhastelun riemua tänne!

    VastaaPoista