tiistai 15. lokakuuta 2013

Arctic LuxuryMaisema kylpee rauhoittavassa hämärässä, puiden lehdet ovat varisseet päivä päivältä ja illat vaihtuneet syvään pimeyteen. Luonto valmistautuu selvästikin ottamaan ensimmäiset lumiharsot harteilleen. Ilma on tyven ja odottava.

Luureissa soi kansallisromanttisia tuntoja jylisevä Sibelius ja on helppo samaistua Lignell & Piispasen ylevään tarinaan siitä kuinka 1852 Gustav Ranin perusti yhden suomalaisista helmistä, arktisen pohjoisen kruunun jalokiven. Suomalaisten metsien aarteista valmistuu myös joka syksy uusi maku Loimu vuosikertaglögeihin. Tämän syksyn hämärtyvissä illoissa voi maistaa häivähdyksen mustikkaa ja vadelmaa sävytettynä kanelilla ja neilikalla.

Siinä missä Lignell & Piispanen ammentaa brändinsä ytimen pitkällisistä perinteistä, pohjoisen luonnon koskemattomuudesta ja makujen aistikkudesta, jostain syvältä kansamme juurista niin sitä tekee myös tänä vuonna Blossa. Blossan tämän vuoden vuosikertaglögi ammentaa makuja ja visuaalista ilmettään Taalainmaan sopukoista, järvien sinestä, perinteisistä kurpitsakuvioista, kansanmusiikista ja punamultamaalin sävyistä. Maun vivahteet pidetään salassa aina Lucianpäivään saakka. Silloin makuvivahteiden juuret paljastetaan. Arvailuja on ollut ilmassa jo monia. On puhuttu puolukasta, ruusunmarjoista ja vadelmasta. Ilta on täälläkin jo hämärtymässä, tupa siivottu huomisia juhlia varten ja vaihdan levylautaselle jotain kepeämpää, jotain arktisempaa ja ripauksen pohjoista taianomaisuutta. Jukka Linkolaa olkaa hyvä =)

3 kommenttia:

 1. Nuo pullot on mielettömän näyttäviä ihan vaan visuaalisestikin, vaikka sisältö ei niin kutsukaan.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 2. Täällä luonnon odotus on jo palkittu, maa on valkoinen;)
  Viime viikolla kävinkin jo kyselemässä glögejä, mutte vielä ollut hyllyssä, täytyy mennä pian uudestaan.

  VastaaPoista
 3. QUANTUM BINARY SIGNALS

  Get professional trading signals sent to your mobile phone every day.

  Start following our signals right now and gain up to 270% a day.

  VastaaPoista