perjantai 12. joulukuuta 2014

Itävaltalainen ihanuus ja muita joulukortteja


Hiphurei! Ensimmäinen kerta elämässä kun joulukortit ehtivät postiin ajallaan. Tätä on suorastaan syytä juhlia. Taitaa olla pötypuhetta vanhankansan sanonta siitä, että vanha koira ei uusia temppuja opi ;) Vaikka olenkin suorastaan surkea korttien lähettelijä ja vuosien varrella korttien lähettely on karsiutunut minimiin, niin jotenkin olen aina silti pitänyt korteista. Pikkiriikkisistä ihmeellisistä tarinoista, jotka ovat oivasti paketoituneet korttien ihmeelliseen maailmaan.

Tässä ovat tämän vuoden ehdottomimmat lempparikortit. Ripaus Marimekkoa, ripaus Polka Jamin konstailemattomuutta ja hyppysellinen tarunomaisia tarinoita ja tietysti peuroja sekä bambeja.

Tämä ihanainen bambikortti tupsahti jo lokakuussa jostain meidän työhuoneen kaappien syövereistä työpöydälle. Kortti kimaltelee samoin kuin lapsuuden kiiltokuvat ja siinä on miljoona pikkiriikkistä yksityiskohtaa. Tämä sai jäädä edelleen talteen korttikätköön =)


Näitä ihanuuksia vuorostaan tuli ostettua useampi kappale tänä vuonna. Muutama postaus sitten oli juttua Hanko-retkestä ja eräästä pienestä viehättävästä sisustusliikkestä. Kyseisestä liikkeestä löytyivät myös nämä itävaltalaiset kortit. Niistäkin jäi muutama säästöön tulevien joulujen varalle =)

9 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja. Minäkin säilytän aina muutaman kauniin ja erikoisemman joulukortin ihan vain omaksi ilokseni.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kortit, on mukava lähettää ja saada vähän erikoisempiakin joulukortteja. Ja toivottavasti tapa säilyy vielä pitkään.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Jouluisia, muttei kliseisiä.

  VastaaPoista
 4. Hienoja joulukortteja, vähän erilaisia. Muutama hieno kortti täytyy ehdottomasti säilöä ihan itse ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanaisia kortteja, vaikea päättää, mikä on ihanin, kaikki on omalla tavallaan suloisia! Monet kävisivät sisustustauluiksi!

  VastaaPoista
 6. Monissa korteissa on eläimiä. Kauniita!

  VastaaPoista
 7. Kauniita! Joulukorteissa voi olla paljon muutakin kuin tonttuja tai joulupukki :)

  VastaaPoista
 8. Leppoisaa joulun aikaa! Ja sen jälkeen kohti valoa ja kevättä...

  VastaaPoista