sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Juhlan tuntua =)


Eilen koti oli pukeutunut kynttilänvaloon ja tunnelma oli ihanan levollinen. Joulukalenterin kuudes luukku oli avatu jo aamu varhain ja itsenäisyyspäivä vietteli omine juhlallisuuksineen ja herkkuaterioineen. Ja iltasella oli luvassa linnanjuhlien ja pukuloiston seuraamista sekä tietysti näin salolaisena juhlista tuli muutamia tuttujakin bongattua. Ihana Hannes kuitenkin kruunasi koko olemuksellaan ja asenteellaan, voi kumpa itsekin saisi olla joskus tuollainen vanhus =)

Aamusella valo oli tyystiin muuttunut ja tänään jopa aurinko pilkoitteli pilvien raoista. Nuorimmaisen kanssa puuskutettiin heti aamusta kahdeksan kilometrin lenkki ja haukattiin raikasta ilmaa ja juteltiin niitä näitä. Lenkiltä palattuamme lämpöisässä tuvassa odotteli nupullaan olevat valkeat hyasintit ja ripaus joulunodotuksen tuntua.16 kommenttia:

 1. Hannes oli kyllä ihan ykkönen! Järki kuin partaveitsi ja kuntokin selvästi vielä kohdillaan, kun tanssimaankin mentiin :)

  VastaaPoista
 2. Hannes taisi sulattaa kaikkien sydämet. Oli mukavaa seurata taas juhlahumua ja ihailla remontoitua Linnaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannes oli kyllä niin positiivinen ja hyväntuulinen =)

   Poista
 3. Ai tuo tein keltainen ihanuus tuolla nurkassa! <3 Voitaisko siirtää se meille heti, kiitos?

  VastaaPoista
 4. En yhtään ihmettele, että muutkin huomaavat tuon keltaisen ihanuuden. Teidän koti on niin hieno! Hieno on tuo kolmas kuvakin. Hauska kuvakulma! Meille ei voi tuoda muita joulukukkia kuin amarylliksen, jouluruusun tai joulutähden. Kaikelle muulle on joku allerginen. Hyasintteja kaipaisin meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Meilläkin kyllä nuo hyasintit pistävät hieman niiskuttamaan, mutta silläkin uhalla muutama ihanuus oli pakko hankkia =)

   Poista
 5. Meilläkin kärsitään allergioista hyasinttien suhteen. Mietinkin uskaltaisinko ostaa niitä terassille. Upeat sisäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit ovat niin voimakastuoksuisia, mutta hurmaavia ja trendikkäitä =)

   Poista
 6. Ihanan jouluista ja tunnelmallista teillä! Rakastan niin paljon tuota sinun keltaista pönttöuunia - ja miten ihanasti tuo pöytäliina sopii siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Työkaveri tietää, että olen vannoutunut renessanssi fani ja sanoi yhdistelmän olevan niin renessanssia =)

   Poista
 7. Pönttöuunista tuli iloinen mieli. :)

  Mukavaa Joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista