Viikonvaihteessa keitetty japaninruusukvittenihillo on osoittautunut kuolettavan hyväksi. Kirpeän voimakas hillo kruunaa niin juustot kuin rosmariinipikkuleivät. Miten olen saattanutkin aiempina syksyinä ohittaa nuo kullankeltaiset ja sitruunan tuoksuiset ihanuudet ja antanut niiden maatua hiljaksiin syksyn mukana. Tästedes kerään jokaikisen herkun ja säilön ne syksyn pimeiden iltojen herkutteluhetkiin.
Ruusukvittenihillon saloja availen lisää Hernepensaselämää -blogissa, jonne pääset tästä linkistä.
Ihanat kuvat! Ja juustojen ystävänä voin vain kuolata kuvien ääressä, varmasti täydellinen yhdistelmä.
VastaaPoistaVoi kiitos =) ja hillo on niin hyvää =)
PoistaOi, miten kauniit kuvat! T. Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri
VastaaPoistaVoi kiitos =)
PoistaOlipas näyttävän näköisiä kuvia!
VastaaPoistaKiitos kaunis =)
PoistaIhanan tunnelmalliset kuvat!
VastaaPoistaVoi kiitos =)
Poista