sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Joulutähtiä ja mähkiä!


Olen aina hitusen karsastanut joulutähtiä, mutta tänä vuonna jokin on muuttunut. Lehdissä olleet ihanat inspiraatiokuvat, Pinterestin ihmeellinen maailma ja Instagram ovat tuoneet joulutähden ja etenkin syystähden aivan toisenlaiseen valoon ja kiinnostus on täälläkin noussut. Hankin perjantaina joukon erilaisia tähtiä, hyasintteja ja mähkiä ja tänään tein näistä ihanuuksista hyggehenkisen asetelman. Käy siis kurkistamassa Hernepensaselämää -blogissa millaista hyggehenkeä sain aikaiseksi ja miltä asetelma lopulta näytti. Tästä linkistä pääset Joulutähti ja ihanat asetelmat artikkeliin.

7 kommenttia:

 1. Tuo mähkä on muuten aika muhkea ja kaunis kukka. Tekee kivan runsauden asetelmiin. Jotenkin sen vaan aina meinaa unohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mähkä oli mulle aivan uusi tuttavuus, mutta näytti niin ihastuttavalta, etten voinut vastustaa =)

   Poista
 2. Mähkä on vaan niin vaativa kasvi istutuksissa, joissa on muita kasveja samassa koska tarvitsee jatkuvaa kosteutta ja esim joulutähden kanssa vaikea yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se totisesti näyttikin kovin vedestä pitävältä kasvilta, mutta niin kaunis taustakasvi muille kasveille.

   Poista
 3. Mulla on useana jouluna ollut valkoinen joulutähti, joskus jopa se punainen! Tänä vuonna on netissä näkynyt upeita uusia verejäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hienoja sävyjä on tällä hetkellä tarjolla. Ja nuo tähdet näyttääkin vallan kivoilta asetelmissa.

   Poista
 4. Okei. Nyt pitää lähteä kaupoille. Ihania asetelmia, pakko väsätä jotain jouluista itsellekin. Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista