sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Habitare 2019 ja ihanat kukat


Pieni on kaunista! Minimaljakot ja yksittäiset kukkaset houkuttelevat kumartumaan, kyykistymään ja tarkastelemaan asioita aivan läheltä. Tämän vuoden Habitaressa oli läsnä tunne siitä, että pehmeämmät arvot saapuvat ja valtaavat tilaa. Tämä tuntuu varsin odotetulta.

Viherkasvien ja yrttien kasvattamiseen oli tarjolla lukuisia ratkaisuja roikkuvista kasvilaatikoista, viherseiniin ja valaisimiin. Erityisen ihastuttava oli ajatus viherkasvi- tai leikkokukkavarjostimesta keittiön pöydän yllä.Arjen estetiikka oli vahvasti läsnä. Omalta maalta poimittu artisokan kukka yhdistettynä rennosti heiniin ja osmankäämiin, kotoisat viherkasvit hyllyjen reunoilla tai niittymäiset kukkakimput loivat kodikkuuden ja pehmeyden tuntua monelle osastolle. Habitare 2019 | hyggekimput ja huonekasvit - artikkelista löytyy lisää kuvia kauniista kukka-asetelmista ja huonekasveista.Tämän vuoden Habitaressa huonekasvit ovat yksittäisinä yksityiskohtina muun sisustuksen lomassa luoden kotoisaa tunnelmaa.


4 kommenttia:

 1. Kyllä, kauniit kukat varastivat omankin huomion Habitaressa! Trendi, joka puolestani saa jatkua pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon kauniita kukkia! Todellakin saisi jatkua pitkään =)

   Poista
 2. Habitaressa oli tosiaan ihanan kukkaisaa ja kotoisaa!
  Oli tosi kiva nähdä tooodella pitkästä aikaa! <3 Vihreyden äärellä onneksi törmättiin.

  VastaaPoista
 3. Samoin, oli todella kiva nähdä. Harmi kun ei ehditty vaikka kahville ja oikein kunnolla rupattelemaan =) Mutta ensi kerralla sitten.

  VastaaPoista