sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Tammikuun ensimmäiset tulppaanit tuovat kevään kotiin!


Takana on vuoden ensimmäinen työviikko ja vallan inspiroiva sellainen. Hitusen väsähtäneenä, mutta onnellisena kruunasin työviikon kukkakauppareissulla. Tarkoituksenani oli hakea ranskalaisia tulppaaneja, mutta matkaan tarttui myös kaksi nippua leikkotulppaaneja. Hankin tulppaanit pääasiassa aina kukkakaupasta. Vakiokauppani valikoima on ihastuttava ja voin olla aina varma, että saan nipun näyttävästi kukkivia ihanuuksia, aivan kuten tälläkin kertaa.

Lähestyvä kevään tulo saa aina revittelemään. Villi yhdistelmä sekalaisia papukaijatulppaaneja ja kaksivärisiä täyteläisiä tulppaaneja vanhaan lasipurnukkaan ja yllätys on iloinen. Nyt tarvitaan valkeutta ja helakoita sävyjä! Tulppaanit saa pysymään pitkään upeina, jos niitä säilyttää yöt hieman viileämmässä tilassa. Ylivenähtäneitä tulppaanien varsiin voi leikata uudet imupinnat ja lyhentää varsia samalla. Näin kukat asettuvat taas kauniisti maljakkoon. 

Lähiaikoina on luvassa myös lisää tulppaanijuttuja. Nimittäin niitä ihania ranskalaisia tulppaaneja on jo muutama olohuoneen pöydällä. Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

Alkavan uuden vuoden kunniaksi tarjolla myös Versoilevan uusin podcast. Puutarhatrendit 2021 podcastin voit kuunnella alla olevalla soittimella tai suoraan Spotifysta. Inspiroivan koosteen Puutarhatrendit 2021 voit lukea Versoilevan sivuilta. 

 

4 kommenttia: