sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tää onnea on =)

Tää onnea on =) Aamu alkoi vastakeitetyllä mustalla kahvilla, muhkealla leivällä, jonka päälle oli tehty sydämen mallinen juuston palanen ja jälkkäriksi Fazerin Copenhagen suklaata - njamskis =) Sitten perinteistä äitienpäivämenoa. Palatessani reissusta kävin puutarhakaupan kautta hakemassa kolme säkillistä turveharkkoja ihan vaan varoiksi ;)

Siistin istutusalueen takana olevaa kalliota. Kiskoin alueelta vuohenputkea, ahomansikoita ja erinäisiä heiniä. Tämä alue niin kuin moni muukin on ollut entisten asukkaiden kaatopaikkana. Keräsin rinteestä ämpärillisen vanhoja lautasten paloja, säilyketölkkejä ja lasinpaloja. Löytyipä seasta yksi koiran kaulapantakin ja pelkäsin myllätessäni löytäväni hurtan luurangon. Mutta luurangot pysyivät visusti piilosalla sen sijaan näin sisiliskoja - argh.

Lisäsin mustaa multaa alueelle ja pari arovuokon tainta, sekä sammaloituneen puunpalasen.


Magnognolian kukinta on kiihtynyt suojaisalla paikalla.

Sitten kävin vielä nautiskelemassa palan ihanaa sinistä. Ihanaa äitienpäivän iltaa Teille kaikille. Tää onnea on =)
16 kommenttia:

 1. Tämä on niin onnea! Metsäpuutarhaprojektisi etenee myös huimalla vauhdilla! Aikas ihanaa!Minkä magnolian istutit? Upeita näkymiä puutarhoihisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää totisesti onnea on =) Ja mitkä säät - vauh. Tuo magnolia on Waterlily, arka kuin mikä, mutta en voinut vastustaa sen nuppuja =)

   Poista
 2. Teillä vaatii kyllä varovaisuutta tuo metsäpuutarhan perustaminen. Onneksi et löytänyt sitä koiran luurankoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi koiran luurankoa ei totisesti löytynyt. Lasinsirujen ja roskan määrä on kyllä kaaottinen ja saa kokoajan olla varuillaan =)

   Poista
 3. Ihania tunnelmia ja näkymiä <3 Mikä sisiliskoissa on argh? Liukasliikkeisyyskö vai onko niistä jotain haittaa? Mietin vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisiliskoista ARGH - koska ne viihtyvät kyytsöneiden kanssa samoissa kolosissa =(

   Poista
 4. Todella kauniita näkymiä! Tässä yhtenä päivänä surin kun täällä Espoossa ei sisiliskoja ole näkynyt, hienoa, että niitä vielä löytyy muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Meillä on sissiliskosia vaikka muille jakaa =)

   Poista
 5. Ihana mangolia, varmasti suojaisa paikka. Oletkin tehnyt kauniin penkin kalliolle. Meidänki saunantakaa löytyi edellisten omistajien kaatopaikka, joka vuosi sieltä nousee jos jonkinlaista romua. Ihme touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta - ihme touhua nuo kotikaatikset. Meillä on tuo metsikkö täynnä pikkukaatiksia.

   Poista
 6. No, on kyllä onnea! :) Tuosta teidän metsäpuutarhasta tulee niin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saadaan metsäpuutarhasta kelpo paikka =)

   Poista