sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kukkia sisälle =) Ihania kukkia!

Sadepäivä on pitänyt visusti sisähommien kimpussa. Nuorimmaisen huoneesta rehkittiin vanha piano meidän salin puolelle. Sillä pianonsoitot ovat vuosien saatossa jääneet tyystiin pois kuvioista ja tummanpuhuva piano valloitti kokonaisen seinän huoneesta. Nyt tilalle on tulossa ihastuttava vanha puusohva ja läjä uusia tyynyjä =)

Tänään siis sohva kannettiin pianon paikalle ja lähdettiin tutkimaan vanhanajan maalikarttoja. Kangastilaus on jo tuloillaan ja sitä odotellaan =) Tältä siis sohva ja huone näyttää tällähetkellä.

Nuorimmaisen huoneessa on kansakoulunaikaiset kangastapetit, joissa kukkii herkkiä, valtavan suuria sinertävän, vihertävän ja violetihtavan sävyisiä kukkia.

Kattoa koristaa kattomaalaukset, jotka jatkuvat koko katon alueelle.

Ja nyt luvassa olisi jotain tällaista. Sohvaan sipaus melkein samaa sävyä kuin nytkin, mutta astetta lämpimämpää harmahtavaa. Tikkurilan vanhanajan värikartan 372X on toistaiseksi voitolla ja pehmusteosaan ripaus leikkisyyttä, puutarhaa ja villeyttä =) tuollaista heppa-kukkakangasta. Folk Horse kankaan löysin Rifle Paperin valikoimista ja se näytti kertasilmäyksellä jokseenkin hurmaavalta.

Samaan syssyyn tilasin muutaman muunkin kankaan, jos niistä saisi vaikka muutaman uuden tyynyn sohvalle tai viirinauhan tai jotain muuta kivaa =) Puutarhakausi alkaa siis selvästikin olemassa lopuillaan kun muut asiat jo valtaavat mielen =)


7 kommenttia:

 1. On se syksyn merkki, kun aletaan rakentamaan pesää. Sisä- ja sisustushommat kutkuttavat ja on ihan pakko saada jotakin uutta ja kaunista ja tietenkin käytännöllisempää.

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo heppakuosi. On komia katto tuossa huoneessa juu.

  VastaaPoista
 3. Selkeästi huomaa syksyn lähestymisen, kun enää ei jaksa miettiä puutarhaa, vaan pohtii jotain muuta :)

  VastaaPoista
 4. Kattomaalaus on tosi hieno. Siinä on samoja sävyjä, kuin tuossa heppatapetissa. Katseesi on selvästikin suuntautunut potagerista aivan toiseen suuntaan...

  VastaaPoista
 5. Vähitellen käperrytään sisälle, itsekin tein suursiivousta viikonloppuna.

  VastaaPoista
 6. Aaargh, millainen paikka tuo Rifle Paper. Kävin kurkkaamassa sivua... Kivoja kankaita olet valinnut.

  VastaaPoista