maanantai 26. kesäkuuta 2017

ahhh - niin ihanaa!


Makasin potagerin käytävällä selällään ja luureissa soi Maria Lund. Toivoin salaa, etteivät naapurit hyökkäisi katsomaan, että joko olen tuupertunut =)

Mikään ei ole parempaa kesäpäivän viettoa kun katsella ohitse lipuvia pilviä ja pötköttää pehmeällä kuorikatteella. Tuulen mukana kantautui vieno kukkivien kukkien tuoksu ja luureissa soi kepeä tunnelma. Siperiankurjenmiekat ovat parhaimmillaan ja nyt niiden sinisyydestä pitää nauttia kaikin siemauksin.
Kaupungilla satoi kaatamalla, nuorimmainen kertoi tulleessaan töistä kotiin. Täällä ei ole satanut, vaikka taivas näyttääkin aika ajoin raskaalta. Meren läheisyys nostattaa sadepilvet korkealle ja sade alkaa yleensä pilvien noustua joen taakse vastarannalle. Mutta tänään se ei haitannut kun ihailin tuulessa huojuvia kurjenmiekkoja.15 kommenttia:

 1. Ihanat kurjenmiekat ja upeat näkymät edellisessä postauksessa kauniista potageristanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjenmiekat ovat minustakin niin ihania. Ensi vuonna ne vaan pitää jakaa, jotta jaksaisivat kukkia kunnolla =)

   Poista
 2. Kylläpä ovatkin kauniit miekat! Sini on huikaiseva. Täällä on ropissut alkupäivästä vartin välein, oikein kovaa ja korkealta. Nyt paistaa taivaan täydeltä - täydellinen kastelu ja lämpö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus, sadetta ja lämpöä. Täällä on ollut melkoisen kuivaa ja kylmää. Vettä kaivattaisiin ja lämpöä

   Poista
 3. Ah! Kiitos muistutuksesta. Maria Lund. Ääni❤️ Meillä sataa! Muuten menisin nyt keskellä yötä makaamaan pihalle ja kuuntelemaan: " sen nimen kultaisen..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria Lund on kuolettavan ihana ja swengaava =) Voi vaikka salaisesti öisin tanssahdella pitkin käytäviä

   Poista
 4. Kurjenmiekkoja noin paljon, ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Ihan paras löhöily paikka rentoutua!
  Ja hurmaavat kurjenmiekat leijuvat ympärillä...oih!
  Kauniita hetkiä kesäpäiviisi!

  VastaaPoista
 6. Juuri ajattelin, että on viimeiset hetket käydä kuvaamassa siperian sinet talteen. Etupihan miekat ovat jo kukkineet, mutta portinpielessä on vielä rivi sinisenään. Mun suuri nautinto oli maata nurmella ja katsoa omenankukkameren läpi taivaan sineä jokin viikko sitten. Oi autuutta!

  VastaaPoista