sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Papukaijatulppaanit ja tuoksuvat neilikat

Käväisin perjantaina töitten jälkeen luottokukkakaupassani. Jotain pientä piristystä oli aivan pakko saada viikonvaihteen iloksi. Tulppaaniaika alkaa pikkuhiljaa olemaan parhaimmillaan ja jo ovensuussa oli vastassa sankollinen toinen toistaan ihanampia tulppuja. Kävin jonkin aikaa vertailua vaaleanpunaisten klassisten tulppujen ja näiden ihanien valkovihreiden papukaijatulppujen välillä ja valkeus vei voiton. Sisällä leikkokukkahyllyssä oli samaa sävyä olevia huumaavasti tuoksuvia neilikoita ja niitä oli sitten aivan pakko ottaa kaveriksi.

Alkuperäisenä ajatuksena oli jälleen käyttää valkoista Aaltovaasia, mutta tovin häärättyäni kukkien kanssa päädyin suosiolla tädin perintövaasin käyttöön. 

Vanha, turkoosi vaasi tuki rentoja tulppaaneja paremmin, eikä neilikoita tarvinnut pätkiä liian lyhyiksi.
Aika ihanan keväistä ja raikasta - vai mitä =)8 kommenttia:

 1. Aalto-vaasi on kieltämättä lyhyt ja leveäsuinen tulppaaneille. Pyöreä vaasi osuu luonteensakin puolesta papukaijatulppaanien rentoon olemukseen. Hyvä välinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aalto-vaasi on tosiaan melkoisen matala, etenkin kun meillä on se keskikokoinen. Tuossa pullukassa vaasissa on muutoinkin aika kiva fiilis =)

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus! Hyvät värit. <3

  VastaaPoista
 3. Rakastan niin kovin noita papukaijoja ja neilikoita!

  VastaaPoista
 4. Valkovihreys on aina paikallaan! 💚
  Nämä kuvat ovat niin herkut. Kukat, vaasi ja sun pusero ovat niin kauniit ja keväiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkovihreys tuo mukavasti raikkautta kevään odotteluun =)

   Poista