tiistai 20. helmikuuta 2018

For everyone who loves beautiful gardens

Mikä onkaan parempaa ja enemmän aivot narikkaan puuhaa kuin siivoaminen. Esikasvatusaika on alkanut niin meillä se tarkoittaa sitä, että kaikki kirjat ja lehdet järjestellään tulevaa talvea varten valmiiksi. Esikasvatusaika näet tarkoittaa sitä, että kaikki uudet ideat on jo haettu varastoon ja nyt sitten vaan edetään päivä kerrallaan kohti uutta kesää ja uusia toteutuksia. Koko talvikauden lehdet ja kirjat ovat myllin mallin ja epämääräisinä röykkiöinä pitkin huushollia. Tällä kertaa 11 vuosikertaa (mikään tosin ei ole kokonainen) pääsivät aikajärjestykseen. Vuosi 2017 on täysi mysteeri - ei ainuttakaan britti ihanuutta! Auts

Vanhat lehdet ovat ehkäpä parhain inspiraation lähde mitä tiedän. Englantilaiset puutarhat yksityiskohtineen ja ominaispiirteineen ovat niin kutkuttavia, että vuodesta toiseen löytyy uutta ammennettavaa ja jokaisella lukukerralla löytää jotain aivan uutta mitä aiemmin ei ole huomannutkaan. 


Lehtikoteloita pitäisi aina ostaa varastoon ainakin 10 ylimääräistä. Mutta nyt porskutellaan näillä. Kaksi koteloa on Trädsgårdliving lehtien ja kaksi Kotipuutarha lehtien käytössä. Mutta brittilehtiä on kaikkein eniten =) Ja niiden slogan on kaikkein paras =)

FOR EVERYONE WHO LOVES BEAUTIFUL GARDENS 


Pienillä paperilapuilla on merkattu joukko lehtiä, joissa on juttua taikapähkinöistä. Olen viime aikoina hitusen innostunut niistä. Eli ehkäpä tänä kesänä perustettavaan arboretumiin löytää tiensä jokunen taikapähkinäkin =)


Mutta mitä sitten lähdinkään tänä vuonna ensimmäisten joukossa esikasvattamaan? Syy lehtien siivousvimmaan löytyy siis Hernepensaselämää-blogin puolelta ;)5 kommenttia: