maanantai 1. elokuuta 2016

#kesäkukkaLOVE kierros Hangossa ja ihanat pilarit

Sateisena sunnuntaina ajelimme pikimmiten Hankoon. Ihan kesäisessä ajelu mielessä ja pitihän sitä tehdä perinteinen kävelykierros Hangon rannassa ja poiketa samalla keskustan kautta. Yllä oleva vihreä villa on varmasti joka kesä näkynyt blogissamme. Villa sijaitsee juurikin kivalla kulkureitillä. Tällä kertaa tosin vihreä pitsihuvila tuli ikuistettua tyystin eri kulmasta kuin aiemmin. Bongailin nimittäin kävellessä #kesäkukkaLOVE hengessä kesäkukkia. Näissä punaisissa kesäkukissa on saman aikaisesti jotain sympaattista ja nostalgista ja toisaltaan jotain huisin rajua. Tunnistan äärettömän huonosti kesäkukkia, mutta tämä punainen on kyllä ulkonäöltään kovin tuttu. Mammani harrasti näitä aina kesäisin.

Seuraavaksi olikin sitten hillitympi ja hienostuneempi yhdistelmä. Kerrassaan hurmaava vihreäkukkainen hortenssia vanhassa terracotta ruukussa rosanrusehtavaa seinää vasten. Kerrassaan hurmaavaa =)

Muutoin kesäkukkia näkyi katukuvassa kohtuullisen vähäsen. Muutamia yksittäisiä amppeleita ja pelakuita. Mutta sitäkin ihanampaa puutalonäkymää. 

Mutta kevyen kesäkukkakatselmuksen takaa löytyi sitten jotain jännittävämpää. Nimittäin pylväsmalleja potagerin sisääntuloon. En ollut etukäteen suunnitellut tällaista kierrosta, mutta kuin tilauksesta löytyi kaksi hienoa vaihtoehtoa. Vähän klassisempi ja aavistuksen artdecompi versio. Tämä ylin pylväs on kyllä yksinkertaisuudessa kauniin koruton, mutta silti sopivasti koristeellinen. Ehkäpä potageriin tulee jotain tämän tyylistä =)


12 kommenttia:

 1. Aikas upea tuo ensimmäisen kuvan rakennus! Miten ihmeessä ennen osattiinkaan tehdä noin kauniita rakennuksia, voih. Tällä hetkellä kesäkukat ovat parhaimmillaan ja niitä onkin mukava bongailla reissuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vihreä villa on niin upea =) Noita kesäkukkia on tosiaan mukava bongailla lomalla

   Poista
 2. Hyvin sopivat nuo näyttävät karjalanneitoamppelit tuon ensimmäisen upean rakennuksen terassille. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karjalanneitohan tuo olikin. Nämä kesäkukkien nimet kun ovat niin hakusessa. Tuo on kyllä komea kukkija

   Poista
 3. Ihastuttavia kuvia! Sade ja pilvinen keli sopivat hyvin kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sade ja pilvinen keli ovat kuvaamisen kannalta niin kiitollisia

   Poista
 4. Ihania, tuttuja maisemia! Hangossa riittää nähtävää ja siellä on ihan omanlainen tunnelma mitä ei muualla ole. Ihan ykköspaikka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin idyllistä ja kaunista. Joka kesä aivan pakko edes kerran piipahtaa =)

   Poista
 5. Ihana, kaunis Tellinna. Majoituttiin siellä toissakesänä <3

  VastaaPoista