sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hitaasti lipuva sunnuntai


Joskus iskee lökölökö päivä. Vahvasti näyttää, että tästä sunnuntaista on tulossa sellainen. Aamusta on jo ehditty imuroimaan ja jynssäämään vessaa puhtaaksi, mutta jotenkin on sellainen tekemätön olo. Kaipaisi jotain draivia, yllätyksellisyyttä ja suurempia projekteja. Sellaisia mitkä veisivät mennessää ja aika vilisisi kuin huomaamattaan. Nyt kello matelee hitaasti, tuli ritisee työhuoneen puuhellassa ja ulkona leijailee hiljaksiin lumihiutaleita. Jos olen aivan rehellinen niin en ole laisinkaan näin matelevien päivien ystävä.

Paikallisessa K-kaupassa on aina ihastuttava valikoima erivärisiä tulppaaneja. Meillä on tapana hommata tulppaaneja aina silloin tällöin ruokakauppareissulla ja antaa sitten niiden kuihtua hiljalleen. Tulppaanit ovat kuihtuneet tällä kertaa varsin aistikkaasti ja niiden olemus näyttää vähintäänkin dramaattiselta ja hienostuneelta.

Tälläisissä päivissä on kuitenkin eräs ihana puoli ja se on kaikki ihanat blogit, joita olen vuosia seurannut. Blogimatkailu höyryävän teekupposen kera on kuin istahtaisi hetkeksi hengenheimolaisten luokse rupattelemaan ja sitten jatkaisi matkaa toisaalle. Blogimaailma muodostaa valtaisan jaetun kahvipöydän, jonka äärelle on aina tervetullut rupattelemaan päivän kuulumisia. Täällä on jaettu niin monet onnen muruset, arjen ihmeet, arjen kaunistukset ja väliin kaihomieliset ajatukset. Yhtä kaikki - täällä on aina pöytä katettuna ja tunnelma niin viettelevä. Kiitos siitä Teille ihanille bloggaajille, mukaansatempaaville kirjoituksillenne ja kauniille kuville. Sain tässä jokin aika sitten Garden of my dreams - blogin Maaritilta kauniin tunnustuksen. Ja nyt haluaisin jakaa sen Teille kaikille =) Tämän voi siis napata omakseen ja jakaa eteenpäin. Omaan blogikattaukseeni kuuluu niin monta kymmentä ihastuttavaa blogia, etten tohtinut niitä erikseen erotella. Jokaisessa on jotain omaa, persoonallista ja tarinoiden tulokulmat vaihtelevat tehden tästä blogimatkailusta niin antoisan ja vivahderikkaan. Kiitos Maarit ihanasta tunnustuksesta =)


2 kommenttia:

  1. Samaistun täysin lökölököfiilikseesi. Alkaa jo ihan kyllästyttämään tämä aikaansaamattomuus. Pientä tekemistä olisi kyllä - mutta ei mitään suurta, eikä kiireellistä..kuinka niihin saisi tartuttua! Kevät (kiireineen ja suuruudenhulluine suunnitelmineen) siintää jo mielessä. Mieleinen tekeminen +siitä johtuva hoppu pitävät oman mieleni virkeänä :)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Täällä on aina mukava vierrailla!

    VastaaPoista