maanantai 13. helmikuuta 2017

Messuilla Turussa ja Tukholmassa =)

Viimeinen viikko on ollut melkoista hurlumheitä. Ensin Tukholman huonekalumessut ja järisyttävää viherinspiroitumista ja heti perään Turun Rakenna & sisusta messut.

Turussa viherintoilu näkyi mm. Ikean mustina yrttiamppeleina, yrttihyllyinä ja yrttiseininä. Teemana oli viljelyä sisätiloissa ja jokainen voi kasvattaa syötävänsä =) Mustavalkoisuus yhdistettynä elinvoimaiseen vihreään ja hentoihin luonnonsävyihin on suorastaan toimiva yhdistelmä ja se myös näkyi messuilla =)


Kauppilan puutarha eli nykyinen Flör luotti samaan väriteemaan. Musta korostaa niin kauniisti kasvien vihreyttä, ruukkujen materiaaleja ja muotoja. Ihania luonnonkoreja oli siellä täällä havukasvien, yrttien ja muiden vihreiden kera. Luonnonkori rivistöjä rikkoi ihanan pullukat lasimaljakot ja eukalyptyksen harmaus =)


Kolmas kerta toden sanoo - eikös se niin mennyt? Kukkakauppa Broncon osastolla valkeus ja vihreys olivat pääosassa ja mustaa löytyi lähinnä rakenteista ja muutamista ruukuista. Luonnonkorit olivat vaihtuneet paperipussukoihin. Mutta niin keväistä - ahh niin keväistä =)


Mutta miltä sitten näytti Tukholmassa? Viherkasveja oli melkein jokaisella osastolla, teemat ja värisävyt vaihtelivat. Mutta näistä lisää Hernepensaselämää - blogissa =)8 kommenttia: