maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kannullinen ihanuuksia - olkaa hyvä =)

Kannullinen ihanuuksia - ahh. Ja ympärille levittäytyvä huumaava tuoksu. Eteisen viileydessä varttuvista sipulikukista on välillä varsin ylellistä käydä nappaamassa pieni kimppu kevättä sisälle. Mamma vainaan keltaiset aarteet pääsivät tällä kertaa toimittamaan maljakkojen ja kukkaruukun virkaa. Mammani täti Anna rakasti keltaista. Muistan kuinka veimme Annatädin haudalle aina keltaisia kukkia. Ehkä tällaisista lapsuuden muistoista juontaa myös kiinnostukseni keltaiseen. Kukissa en voi keltaista sietää, mutta pienissä vanhoissa esineissä ja sisustuksen tehostevärinä kylläkin =)

Salin komutin päällinen on miehitetty siis keltaisella =) Kaapissa olisi ollut enemmänkin näitä ikiaikaisia keltaisia esineitä, mutta tällä kertaa tämä kolmikko pääsi edustustehtäviin. Joukkoon ripaus valkoisuutta, huumaavia perunanarskuja ja helmililjoja =) Aurinkoista alkuviikkoa Teille kaikille =)

13 kommenttia:

 1. Keltainen on rajoitetusti ihana, siis hyvin rajoitetusti, mutta nuo sinun keltaiset ovat ihania! Kuinka suloinen onkaan tuo valkoinen helmililja!!

  VastaaPoista
 2. Kääk!!
  Siis niin hurmaavat keltaiset fiilikset tuli tästä!!
  Kukat ovat täydelliset kannuun!
  Kiitos tästä riemusta ja silmänilosta!!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on sopivasti yhdistetty keltaisen pursuavaa energiaa ja kukkien tuomaa hempeyttä, ihanaa ja ah niin keväistä!

  VastaaPoista
 4. Pirtsakat astiat.niissä keltainen menettelee mutta minun äitivainaani maalasi kaikki vanhan pirtinkin kalusteet keltaisiksi. Niissäpä on ollutkin puhdistamista.

  VastaaPoista
 5. Ihanan aurinkoinen postaus! Aika vähän meiltä löytyy keltaista sisustuksessa, mutta sentään Arabian keltaiset kahvikupit, joista juodaan aina keväisin ja varsinkin pääsäisen aikoina.
  Iloista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanat asetelmat, tuo niin hyvän mielen! :) Keltainenkin on kaunis väri, vaikken sitä itse hirveästi käytä muulloin kuin pääsiäisenä.

  VastaaPoista
 7. Oij då<3 ompa herkullista. Minullakin löytyy jotain vastaavaa vanhaa keltaista, täytyykin ottaa testiin:)

  VastaaPoista