maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kasviparru keittiön komistuksena =)

Kasviparrun osat ovat vihdoin saapuneet ja koko komeus on kasattu. Ja täytyypä sanoa, että melkoinen parru siitä sitten tulikin. Kasvillisuutta on yhteensä viidessä amppelissa niin syötäviä kuin koristeitakin ja mikä parasta iltaisin keittiön pöydän ympärillä vallitsee mukavan kotoisa tunnelma =)

Mutta miltä tämä sitten päivänvalossa näyttää? Siitä lisää juttua toisen blogin puolella. klikkaa siis itsesi Hernepensaselämää -blogiin ja näet päivänvalo kuvat ja yksityiskohdat parrusta =)12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Pinterestistä haettiin vauhtia ideointiin ja siitä se sitten lähti =)

   Poista
 2. Vähänks tuli hieno!
  Siitä saa nyt napsittua yrtit suoraan soppalautaselle :)
  Viime viikolla hain risuverstaan varastoista mun 5 kasari-Pentikiä taas käyttöön. Uudet narut piti laittaa. Keittiön ikkunan edessä rönsylija ja kevätkaktus keinahtelevat Pentikeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Nyt on kaikki niin kasaria, niin kasaria, että ihan itseäkin ihmetyttää. vielä muutama vuosi sitten kammoksuin näitä Pentikkejä, nyt ne ovat aarteita. Niin ne vuodet muuttavat maailmaa =)

   Poista
 3. Tämä on kyllä hieno. Tuolla toisessa blogissa kävinkin tätä jo ihailemassa. Ja käytännöllinen on myös - säästyy pöytätilaa muuhun käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Meillä on tuo ikkunanvierustila sen verran kortilla, että näin tosiaan saatiin lisää vehreyttä =)

   Poista
 4. Kävin ihailemassa tätä jo Instassa. Kasvit varmasti tykkäävät kun saavat paremmin valoa. Kaunis pöytäliina sopii niin hyvin kokonaisuuteen. <3 -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Pöytäliina oli jotenkin yhtä retro kuin nuo amppelit ja tämä aikakausi =)

   Poista
 5. Ihanan tunnelmallinen kasviparrusysteemi! Näyttää kotoisalta, kun ruokapöydän yllä on vihreää ja lämpöinen valaistus!

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän mahtava! Niin kaunis, ihana ja käytännön tarkoituskin vielä ! Yksi parhaista ideoista ikinä!

  VastaaPoista