torstai 11. helmikuuta 2016

#tulppaanitorstai


Kukkala blogin ihana Sanna on jo pitkään jakanut instassaan ja blogissaan tulppaani-inspiraatiota. Sannan kuvat ovat olleet toinen toistaan inspiroivampia ja houkuttelevampia. Nyt tulppaanitorstai idea on laajentunut ja Sanna on kutsunut muutkin puutarhabloggaajat mukaan. Tulppaanitorstain ideana on jakaa erilaisia ratkaisuja ja ideoita tulppaanien esillepanoon.

Huh mikään postaus ei ole vielä toistaiseksi tuottanut näin päänvaivaa kuin tämä =) On hienoa olla mukana tulppaanitorstaissa, mutta kääk! mitä ihmettä tehdä tulppaaneilla? Ensimmäisenä ajatuksenani oli valkoista valkoisella teema. Ajattelin hankkia suuren kimpun valkoisia tulppaaneja ja hyödyntää niitä jotenkin valkoista taustaa vasten. Mutta sitten ajatus muuttuikin kun sattuma puuttui peliin. Päätin poikkeuksellisesti näet hankkia tulppaanit oikein kukkakaupasta ja yllätyksekseni valkeat tulppaanit olivat kortilla ja viimeiset kaksi nippua kovin vinkuraisia ja pieniä. Kukkakaupan rapunpielessä vuorostaan komeili nippu uhkeita, pullukoita ja hitusen oranssihtavia tulppaaneja. Päätin ottaa siis riskin ja päädyin niihin =)


Kotona kokeilin ties mitä virityksiä, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Lopulta päädyin niputtamaan tulppaanit tiukkaan nippuun ja solmin vielä varuiksi varret tiukasti yhteen paksulla nauhalla. Viimein tulppaaninippu päätyi keittiön pöydällä olleeseen oranssipilkkuiseen vanhaan Arabian maitokannuun ja lopputulos olikin melkoisen romanttinen =)Ostin varuiksi myös valkean pikkukimpun tulppaaneja ja yhden kukkivan kirsikan oksan. Ja kokeilin vapaasti vellovaa niininauhaa valkeiden tulppaanien kaveriksi. Tulppaanitorstaita pitää siis jatkossakin treenata. Näin kun on enemmänkin keskittynyt tuolla ulkosalla mylläämiseen niin ideointi pienessä mittakaavassa vaatii todellakin vielä kokeilua. Mutta kiitos kaunis Sannalle, joka innostaa meitä muita kokeilemaan jotain uutta =)


26 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Ihan super! Ja tuo kirsikanoksakin on niin viehättävä. Mistä tuli mieleen, että pitää muistaa hyötää hedelmäpuiden oksia sisällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kirsikanoksa oli viedä jalat alta kukkakaupassa ja se suorastaan vaati pääsyä tulppaanien matkaan =)

   Poista
 2. Pirteitä nuo punaoranssit tulppaanit ja kirsikanoksa sopii niin kauniisti valkoisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vanha maitokannu oli kuin kuin nenä päähän noiden tulppaanien kanssa - mikä sattuma =) Onneksi

   Poista
 3. Kauniin väriset tulppaanit! Ihana kaunis asetelma, hyvin sopivat tuohon maitokannuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo pöydällä ollut maitokannu oli kuin sattuman kaupalla täysin samaa sävyä =)

   Poista
 4. Oi, miten KARKKI, sekä kukat että maitokannu! Unelmasävyt olet löytänyt. <3 Ja mun mielestä erilaiset astiat ovat ne kiva juttu kukkien esilletuomisessa. Rakastan erityisesti kaikkia vanhoja astioita. Niihin on kiva istuttaa ja laittaa maljakoksi. Ne ovat persoonallisempiakin kuin tavalliset maljakot.
  Valkoiset tulppaanit ovat myös aina mun suosikit. Ja vellova niininauha on hauska idea.
  Otin viime viikolla kirsikanoksia maljakkoon omasta puutarhasta. Nyt alkaa jotain eloa näkymään. Se tuo niin toivoa.
  Ihania keväänodotushetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania keväänodotteluhetkiä myös Sinulle <3 Nuo oli niin namut kyllä yhdessä =)

   Poista
 5. Ihana postaus ja tuo kirsikanoksa niin kaunis <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat. Meille taitaa tulla tulppaaniperjantai ;)

  VastaaPoista
 7. No eipä huomaa, että on päänvaivaa aiheuttanut tämä haaste. Tuo pilkullinen kannu näyttää juuri siltä, että se mielessä olet tulppaanit valinnut <3 IHANAA, kaunis kiitos sinulle! Laitan tämän jakoon piakkoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superkiitos Sinulle Sanna ihanasta haasteesta. Nyt lähti ideat pikkuhiljaa käyntiin ja tähän pitää EHDOTTOMASTI osallistua ensiviikollakin =)

   Poista
 8. Mahtavia kuvia!
  Tulppaanit ovat kyllä niiin ihania. Yksi lepparikukistani.

  VastaaPoista
 9. Valintasi osuivat aivan nappiin. Maitokannu on kuin tarkoitettu juuri noille tulppaaneille ja päin vastoin. Eikä kyllä voi vastustaa valkoistakaan kimppua. Hienoja kumpikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitokannu oli niin nappiin noiden kanssa. Niin sitä sattuma meitä kuljettaa =)

   Poista
 10. Todella kauniita kuvia :) Ihana haaste myös tänne harmauteen, vaikka onneksi saatiinkin uutta lunta. Pitää itsekin kokeilla tulppaanejen ostoa, siellä ne houkuttelevat joka visiitillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nuo tulppaanit ovat suorastaan alkaneet kutkuttaa ja tämän postauksen jälkeen tulppaanivire on ehkäpä löytymässä =) Ehdottomasti hyppäät mukaan tulppaanien matkaan =)

   Poista