lauantai 26. syyskuuta 2020

Syksyisen pation stailaus ihanilla havuilla

Pation slaitaus ruukuilla ja syyskasveilla

Syksy on runsaudessaan hurmaavaa aikaa. Ennen talven tuloa on vielä hetki aikaa nauttia ja fiilistellä. Pation kesäkukkaistutusten kukkavalinnat oisuivat tänä vuonna nappiin. Erilaiset heinät, viherliljapuut sekä keijunkukat ja marketat ovat loistaneet läpi kesän. Näiden kukkaistutusten välistä voi tirkistellä syksyn havuistutuksia ja kaikki näyttää niin suloiselta. 

Bergs Potter Copenhagen -ruukut ja havut

Tämän syksyn parhaimpiin havulöytöihin lukeutuvat laakakataja 'Nana', komea kartiovalkokuusi, kultasypressi sekä minikokoinen kataja. Havut toimivat kauniisti myös ruukkuistutuksissa. Niiden kaveriksi sopii erinomaisesti erilaiset callunat, syklaamit ja marjakanervat. Näiden kasvien kanssa saa luotua yhtenäistä tunnelmaa, josta syklaamien kaunis väritys korostuu upeasti.

Kukkivat keijunkukat

Havuja ja syklaameja on kätevintä pitää katoksen alla suojassa mahdollisten syyssateiden paljoudelta. Näin kastelu on helpommin hallittavissa ja liiallisesta märkyydestä ei tule ongelmaa. 


Olen niin innoissani myön alkavasta verkkokauppiaan urasta. Tässä on vaan se paha puoli, että ruukut kulkeutuvat vaivihkaa omiin projekteihin 😉Mutta kyllä ruukkuja vielä kaupankin puolelta löytyy. Pääset tutkimaan niitä klikkaamalla itsesi www.greenandclay.fi -sivuille. 

Bergs Potter Copenhagen -ruukku ja kartiovalkokuusi

Bergs Potter Copenhagen -ruukku ja kartiovalkokuusi


2 kommenttia:

  1. Oi että miten kauniita ovat nämä ruukut havujen kanssa. Ja onnea verkkokaupan perustamisen johdosta, täytyy käydä heti tutkailemassa! :)

    VastaaPoista