perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pilkottajaa aurinkoa ja suuren juhlan tuntua

Täällä aurinko pilkistelee jo pikkuisen pilvien raoista. Päivässä on suuren juhlan tuntua. Yhdet herkut on jo tänään herkuteltu ja nyt toiset herkut ovat valmistumassa. Nuorimmaisen syntymäpäivä osui tänä vuonna juhannukseen ja mansikkakakkujen maku on viettelevää =)

Oikein leppoisaa ja onnellista Juhannusta Teille kaikille =)

8 kommenttia:

 1. Aurinko on täälläkin pilkahdellut, mutta kovin lämmintä ei kuitenkaan ole. Nautitaan niillä eväillä, joita on tarjolla. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lämpömittari sahaa jatkuvasti +25C ja +10C välillä. Ulkohommissa on toppatakki ja väliin pois ja taas päälle. Mutta kyllä täällä kohtuullinen keli sentään on ollut =)

   Poista
 2. Mukavaa Juhannusta Hernepensaskujalle! On kiva taas lukea blogiasi, kun olin melkein 2 kk ilman tietokonetta.
  Minun Hakuro talvehti hyvin pakkaspeitteen suojassa ja hyvin näyttää sinunkin "kakkoskerros" huonosta alusta huolimatta selvinneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtia, että Hakurosi on selvinnyt =) Mitä pidit sillä pakkassuojana? Tuo meidän ylin kerros on saanut hitusen puuhtia kun kasvu lähti kunnolla käyntiin =)

   Poista
  2. Hakurolla oli korkea aitaverkko ympärillä ja sen päällä valkoinen, paksun huovan oloinen peitto, ei muista oliko pakkas-suojan nimellä (pyykkinappuloilla kiinni,myös yläpuoli oli peitossa). Keväällä välillä vähän raottelin ja pikkuhiljaa nostelin "helmoja" ylemmäs. Onneksi et leikannut ylintä kerrosta pois, muistelin, että sen meinasit tehdä!

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä tuo Hakuro suojaus =) Juu onneksi en totisesti leikannut tuota kerrosta pois =)

   Poista
 3. Kiitos samoin! Mansikkakakku kuulostaa houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkakakkuja hujahti hetkessä kaksi kappaletta =) pullottaviin mahoihin ;)

   Poista