torstai 5. kesäkuuta 2014

Aamupalalla Viktoriuksessa

Keräsin aamuvarhain muutaman valkean narskun ja sinertävän akilleija, syreeni, piparjuuri kimpun Viktoriukseen. Vieno vaniljainen tuksu levisi oitis Viktoriuksen sisätiloihin narskuista. Viritin myös viimekesäiset viirit kattoon ja siivosin koko komeuden kylvöpuuhien aiheuttamasta sekasorrosta. Ja niimpä me päätimme nuorimmaisen kanssa mennä syömään kiireetöntä kesäaamun aamupalaa Viktoriuksen lämpöön =) Ahh mitä kesän parhautta.

Aamupalaksi oli tillivoilla höystettyä varsiselleri, tomaatti, basilikaleipää sekä samaisen tillivoin kera meetvursti, kurkku, basilikaleipää ja tietysti oman maan raparpereista keitettyä kuplajuomaa. Siinä sivussa vähän naisten juttuja ja linnunlaulun kuuntelua. Kesä on täällä ja onni =)8 kommenttia:

 1. Suloiset kesäkuvat. Nautitaan helteestä ja lämmöstä nyt kun sitä saatiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä pitää siemailla pitkiä ja rauhallisia aamiaisia ja mehuhetkiä ja nauttia tuosta lämmöstä =)

   Poista
 2. Niin lempeä tunnelma :) Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa.

  VastaaPoista
 3. Viktorius on siis jo asuttavassa kunnossa hyvinkin. Voi, miten ihanaa! Juuri tuossa käytössä (no, ehkä kasvihuonetta voi käyttää muuhunkin) se on niin paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneen monikäyttöisyys on parasta. Meillä Viktorius pysyttelee lempeän viileänä ja siellä on hyvä kuulostella kasvunkohinaa ja samalla herkutella

   Poista
 4. Aamupalahetket pihalla ovat kesän parhaita puolia!
  Eilen mies siirsi leikkimökin ja seuraavaksi päästään suunnittelemaan kunnolla uuden kasvarin perustuksia. Jospa tänä kesänä pääsen minäkin taas nauttimaan kasvihuoneen tuoksuista.

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää, huh huh! Teidän puutarhasta tulisi niin kiva lehtijuttu, vaan et taida olla asiasta niin kiinnostunut?

  VastaaPoista