keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Lehdossa laulantaa- soi satakielien


Juhlatunnelmaa on tänään ympäröinyt salaperäisellä otteellaan. Silmien loistetta, ammattiylpeyttä, hymyä, lämpöä ja pehmoista tuulta. Hyvää seuraa, kuohuvaa, fasaaninrintaa, naurua helmeilevää ja suloista kesän tuntua. Vuoden kierto on jälleen vierähtänyt ja on aika siirtyä heinänkorsi suunpielessä mittaamaan maita, mantuja ja kauniita maisemia. On erityistä saada jäädä lomille aina suuren juhlan humussa ja tätä juhlahumua siivittämään olemme valmistaneet raikasta juhlajuomaa.

Raparperien varsia pilkottuna lasipurnukkaan, inkivääriä siivuina, muutama sitruunarengas ja päälle kiehuvaa sokerilientä, jäähdytys ja vuorokaudeksi jääkaappiin ja hienostunut, raikas juhlajuoma on valmiina.


Juhlajuomaa on makoista siemailla isossa salissa, nostaa jalat oranssin sohvankarmille ja antaa ajatusten liitää vapaasti. Samalla voi tiirailla seinille piirtyviä ilta-auringon säteitä ja tuntea olonsa onnelliseksi.


Youtubesta voi laittaa soimaan uneliaan Ville Leinosen ja vaan olla, olla ja olla


No onhan kansankynttilän pakko laittaa tämäkin, jokavuotinen lomalaulu - perinteet ovat kummallisia. Kuinka nostalgisia muistoja jokaisella liittyykään tähän kipaleeseen

3 kommenttia:

  1. Makoisat tunnelmat! Tätikin lauleli täällä puutarhuroidessaan vaan Valkoakaasioita, jonka oli täällä käynyt kuuntelemassa. Mie oon aika kade, kun sulla on niin ihana loma.

    VastaaPoista
  2. Voi miten kesäisen suloista, viipylevää ja raukeaa!
    Taidan kuitenkin vääntää itseni tästä tunnelmasta ja ryhtyä kerilemään raprperijuoman aineksia. Kauppaan sitä on suunnistettava inkivääriä hakemaan.

    VastaaPoista