sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Myrskytuuli ja sen suloinen kosto =)

Tuuli jos nyt kaikean kertoa vain vois ;) Meillä on taas sattunut ja tapahtunut ties mitä. Sain koston suloisen kun kuuntelin pari päivää putkeen Martti Servon Myrskytuulta. Parkkeerasin nimittäin työviikon päätteeksi paikallisen marketin pihaan ja rysähti. Tuulen puhuri paiskasi viereisen auton oven hanttimiehen oven kylkeen ja nousin autosta asiaa katsomaan. uusi rysähdys ja siinä tuoksinassa meni sitten se viereinenkin auto, kun oma oveni paiskaitui myrskypuhurin vauhdittamana. Huh huh tilanne oli perin koominen. Nyt sitten on luvassa vahinkoilmoitusta jos jostakin tuutista. Mutta maanantaita ja vakuutusyhtiökarusellia odotellessa on hyvä tehdä tiluskierroksia.

Puutarhahommiin olisi jo niin vietävä vietti. Huumaava hevosenkakkikasa tuoksuu lempeässä kevättuulessa. Se aivan kuin huutaa tuolla kiviaidan nurkilla, että misssä ne kottikärryt ja lapio oikein luuraavat, hopi hopi - nyt pitäisi olla jo kiire =) Saunannurkissa ja välitilassa kukkii jo sinivuokot. Tänä vuonna täyteläisemmin värisävyin kuin aiemmin. Karoliinan haasteeseen juuri kaivoin tämän blogin ensipostauksen vuodelta 2010 ja siinä sinivuokot kukkivat huhtikuun lopulla, joten kuukautta aikaisemmassa täällä porskutellaan. Myös tyräkit ovat nähneet ensimmäiset auringonsäteet, tunteneet viettelevän tuulen kosketuksen ja maan kosteuden. Jotenkin on sellainen kutina ilmassa, että tästä tulee hyvä vuosi. Punertavia pikku piippoja näyttää olevan myös särkyneiden sydänten juurakoilla sekä ritarinkannus pehkoissa. Nuorimmainen virittelee jo mopoa lähtökuntoon ja kevät tuntuu olevan kaikkien huulilla. Ei muuta kuin muutkin kuuntelemaan tuota mainiota, mutta hitusen vaarallista Myrskytuulta =)

3 kommenttia:

 1. Suloisia, toiveikkaita, hellyyttävän pieniä piippoja siellä jo kurkkii!
  Puutarhavietti se heräilee täälläkin. Huomenna pitääkin käydä pihalla toivottamassa tervetulleiksi kaikki uudet pikkuiset kasvinalut, jotka ovat ilmestyneet sinä aikana kun olimme muutaman päivän reissussa!
  Hurmaava tuo sinivuokon sini ♥
  Niin, ja markettien pihalla on ihan liian kapeat parkkiruudut. Liian kapeiden ruutujen vika koko episodi!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sinivuokot!
  Olen myös ihan täpinöissäni tästä kevään tuoksusta..
  Harmi, toi autojuttu ehkä se vuosien päästä naurattaa mutta nyt varmasti harmittaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanan blogin löysin. Nämä kuvat ovat niin hellyyttäviä jollaintapaa. Sieltä se kesäkin tulee aivan varmasti jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista