keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vettä huusivat potagerin asukit =)

Vettä - lisää vettä huusivat kilvan kaikki potagerin asukkaat aamukierroksella ;) Ja jäätelöä - lisää jäätelöä huusi nuorimmainen saavuttuaan kasvihuoneilta työvuorosta ;) Ja pitihän sitä vettä kantaa ja vähäsen myös jäätelöä.

Tänään on ollut varsinainen kotoilupäivä. Pyykinpesukone on laulanut koko päivän ja täkki poikineen on nyt narulla kuivumassa. Helteistä on mojova apu näissä pyykkäyspuuhissa =) Nyt ei tohdi tehdä pihatöitä kun ilma on sen verran lämmin, mutta säätiedotuksessa oli luvassa hitusen viilenevää ja sehän sopii vallan mainiosti, sillä eräs trimmeröinrupeama pitäisi ehdottomasti aloittaa. Onneksi sisällä sentään on viileää. Vanha hirsitalo kun pysyy pitkään viileänä vaikka ulkona olisi millaiset helteet, etenkin kun tuo kesäkuu oli niin viileä. Nyt on ehtinyt oikein urakalla uppoutua vanhoihin puutarhalehtiin ja ideoida siinä samalla kaikkea uutta =)
10 kommenttia:

 1. Vesiletkua on täälläkin siirrelty ahkeraan =) Mahtavia nämä teidän potager-näkymät! Sormustinkukkakuviesi jälkeen piti oikein lähteä tarkistamaan, eikö omasta pihasta löydy yhtään, kun ei ole silmiin osunut. Löytyihän niitä lopulta, mutta tänä vuonna paljon vähemmän kuin viimeksi. Näitä täytyy kyllä kylvää lisää ja tämä sinun kuvissa komeileva lajike on kelpo ehdokas, kun siemenpusseja aletaan tilata... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormustinkukat ovat ihastuttavia, joskin villejä vaeltajia =) Thompson & Morganilla on ollut aika kivoja siemeniä, kannattaa käydä sieltä kurkistamassa =)

   Poista
 2. Meillä pitää mökillä täyttää ensin kaivovedellä saavit, joissa vesi hieman lämpiää ja sen jälkeen vettä kiikutetaan kasveille erikokoisilla kastelukannuilla. Hikistä puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo veden saanti ulkosalla niin heikonlaista, vain sadevesi toimii kasteluapuna.

   Poista
 3. Tuo "Pam's choice" -sormustinkukka on kyllä järkyttävän upeaa !!! Ei voi muuta kuin huokailla ja ihailla, kun noita kuvia katsoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ja toimii yllättävän monen kasvin kanssa yksiin =)

   Poista
 4. Mahtavalle näyttää! Todellakin alkaa olla kasveilla jano.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni lämmin sade tähän helteiden väliin tekisi oikein terää =)

   Poista
 5. Että osaa olla herkullisen näköinen sormustinkukka. Tumman punainen ja valkea on niin raikas yhdistelmä.
  Saavuin juuri tontille ja täällä kiljuvat kasvit myös vettä. Tosin osa alkaa jo olla ihan henkitoreissaan. Saa nähdä, menetänkö piikkiunikkoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh - toivottavasti piikkiunikko selviää ja hitusen rauhallista sadetta saisi tulla =)

   Poista