sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Käyn ahon laitaa ...

Suloinen lämpö on rantautunut vihdoin tännekin. Nuorimmaisen kanssa ollaan pyykätty oikein urakalla ja viety pyykkejä ulos kuivumaan. Vanhimmainen saapui nimittäin juuri viikon mittaiselta palokuntanuorten leiriltä ja pyykkiä on kuten arvata saattaa ihan yli omienkin tarpeiden. Ulkona kuivatuissa pyykeissä on niin ihana tuoksu jälleen. Lähes koko kesäkuuhun ei saanut nimittäin pyykkejä ulkona kuivattua kun kokoajan nurkan takana väijyivät sadekuurot.

Pyykkinarun läheisyydessä on metsämansikka-apaja ja on meillä toinenkin apaja Viktoriuksen nurkilla. Koska on kesämieli niin oli pakko siinä touhun lomassa pujotella heinänkorteen metsämansikoita. Metsämansikoita oli vaikka kuinka ja niiden maku oli melko voimakas. Ei lainkaan miedonmakea kuten yleensä vaan hyvin voimallinen aromi. Aurinko ei ole tehnyt tehtäväänsä vielä, mutta varmaan muutaman päivän päästä saamme jo makeampia herkkuja maistella omalta apajaltamme. Kaunista sunnuntaipäivää Teille ihanaisille lukijoille =)


6 kommenttia:

 1. Ahomansikoita, nam! Meilläkin pyykättiin tänään palokuntanuorten leiriltä palanneen nuorimmaisen pyykkejä :) Tuliaisina oli valitettavasti myös flunssa, mut kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesäflunssat taitavat parantua vähän helpommin =) Paranemisia potilaalle

   Poista
 2. Namia!
  Pyykit kuivuvat nyt hyvin.

  VastaaPoista