keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kotipuutarha-lehden bloggaajatapaamisessa


Eilisessä illassa oli odotuksen ja jännityksen tuntua. Kotipuutarha-lehden järjestämä bloggaajatapahtuma ja Marketanpuisto kutsuivat ilta kuudelta. Olimme odottaneet tapahtumaa hartaasti, sillä tapahtumassa tutustuisi kaiken kivan lisäksi myös moneen vuosien varrella tutuksi tulleeseen bloggaajaan. Illan emäntä Kotipuutarha-lehden Maija Stenman huikkasi heti nähdessään iloiset tervetuloatoivotukset ja pikkuhiljaa paikalle alkoi kertymään yhä enenevässä määrin sateenvarjokansaa =) Sillä illan tunnelmaa tiivisti hiljalleen ropiseva sade.

Lasi skumppaa ja nimilaput rintaan tarjoiluteltassa ja ei muuta kuin tutustumaan paikallaolijoihin. Ja voi miten paljon tuttujen blogien pitäjiä olikaan paikalla. Sitten lähdimme Huvila ja Huussi-ohjelman pirtsakan Tanja Niemisen johdolla kiertämään ja tutustumaan kaikkeen uuteen ja kiehtovaan. Ensimmäiseksi suuntasimme Ruduksen mallikivetysten ääreen. Sitten kuulimme Ruotsin tuliaisista, tulevista trendeistä, leikatuista marjakuusista ja Ruotsalaisen Zetas puutarhan kasviluettelon aarteista ja kaikesta kutkuttavasta. Saimme myös kuulla Ruduksen Laineri-reunakivestä ja siitä kuinka kätevästi sillä saa kaarevia reunuksia ja muotoja. Reunakivi tuntuikin vallan näppärän ja jämäkän näköiseltä.


Seuraavaksi siirryttiin Kekkilän viljelylaatikoiden ääreen. Tutustuttiin uusiin laajennusheloihin ja sympaattiseen puutarha-aitaan.

Sateenvarjojen väleihin muodostui tirkistelyaukkoja =)

Seuraavaksi Sanna Tahvonen kertoi Puutarha Tahvosten uutuuksista ja rhodoista. Jokainen bloggaaja sai myös matkaansa ihastuttavan Ruusuherukan, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Pikku pensaassa oli jotain erityisen kiehtovaa, kun pienet punaiset kukkatertut kukkivat. Piipahdimme tässä välissä myös tutustumassa Tikkurilan uuteen Patio Kivikuullote-tuotteeseen ja sen käyttömahdollisuuksiin.


Sitten oli luvassa pieni puunistutusnäytös. Tunnelma oli satteesta huolimatta kutsuva ja puheensorinan täyttämä =) Väliin lämmittelyä ja rupattelua kahvikupposen ja herkkujen äärellä. Voi kumpa olisi ollut enemmän aikaa jutella ja tutustua ihmisiin. Mutta ehkäpä taas joskus toiste kohtaamme näiden puutarhajuttujen äärellä.


Kovasti kiitoksia illan järjestäjille ja Kotipuutarha-lehdelle inspiroivasta tapahtumasta =) ja tietysti ihanille bloggareille, joihin pääsi oikein livenä tutustumaan =) Mukavaa oli =)24 kommenttia:

 1. Sinutkin missasin, vaikka kuulin sinun olleen paikalla. Ja moni muu jäi treffaamatta. Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulee lisää, sillä sateesta huolimatta oli mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta, tilaisuus oli kovasti mukava ja olisi hienoa toistekin osallistua vastaavaan ja tutustua paremmin useampiin bloggaajiin =)

   Poista
 2. Teillä on taas niin parhaat kuvat! Teidän kanssa on aina niin kivaa, että toivottavasti päästää jatkossakin jotain tekemään yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Tosiaan jokin kutkuttava prokkis olisi kyllä poikaa =)

   Poista
 3. Mukavaa oli, vaikka harmitti ettei läheskään kaikkien kanssa päässyt naamatusten. Sateenvarjot olivat ajoittain tiellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ehkä tarvinnut olla nopea esittelykierros tai ennakkolista paikallaolijoista =) Mutta mukavaa oli =)

   Poista
 4. Oli todella kiva nähdä! Vaikka eihän siinä ehtinyt kuin sanoa hei, kun jopa hei heit jäi oikeastaan kaikille sanomatta. Mä olin jostain syystä aina ajatellut sut vaaleatukkaiseksi. Älä kysy miksi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin - oli todella kiva nähdä =) Blondiksi on joku muukin joskus ajatellut, ehkä blondin mieli tumman pehkon alla ;)

   Poista
 5. Oli kiva jutustella ja nähdä millaista on Hernepensaan väki :)
  Sateesta huolimatta tunnelma oli iloinen ja monta vinkkiä tuli napattua mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli nähdä sinutkin ja rupatella =) Tunnelma oli kyllä kutsuva ja iloinen.

   Poista
 6. Kyllä minultakin jäi niin moni bloggaaja moikkaamatta, mutta onneksi me tavattiin! Kiva ilta saatiin kyllä viettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi ihanaa tavata ja vaihtaa kuulumisia ja toivottavasti jatkossakin törmäillään =)

   Poista
 7. Voi jospa oisin voinut olla mukana:)

  VastaaPoista
 8. Minusta oli niin mukavaa tavata teidät! Taisin unohtaa sanoa, kuinka paljon ihailenkaan käsienne jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - samoin oli tosi mukavaa tutustua ja jutustella =) ja mukavaa on seurata myös sinun puutarhan touhuja. kiva ilta kaikkinensa ja mukavaa seuraa =)

   Poista
 9. Kun kutsu tuli niin harmitus oli suuri: työmatka samaan aikaan. Olis ollut niin mukava olla mukana ja nähdä teidät kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rähme - toivottavasti joku toinen tilaisuus tulee tässä vielä ja pääsisit mukaan =)

   Poista
 10. Oli kiva ilta. Olenkin tuolla yläkuvassa:) keltainen Helly Hansen päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jukrat, ensi kerralla kyllä pitää päästä juttusille =) Kaikki kun olivat entuudestaan tuntemattoman näköisiä niin ei tiennyt kuka kukin on, mutta jatkossa tietää paremmin. Todella kiva tapahtuma =)

   Poista
 11. Kaikkea ihanaa jää väliin jo ihan pitkien matkojen vuoksi, mutta ehkä vielä joskus :D
  Sun kuvat on niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ehkäpä näitä tulee lisää ja joskus sopii reitille =) Tai ainakin toivonmukaan =)

   Poista
 12. Vautsi mitä kuvia, niistä välittyy hyvin mukava tunnelma!
  Oli mukava nähdä, vaikka ei ehdittykään paljon juttelemaan. Mutta onneksi nähdään kesäkuussa uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tunnelma oli mitä mukavin ja tosiaan onneksi näemme kesäkuussa. Silloin varmasti ehditään jutustelemaan enemmän =) Odotan jo niin innolla tapaamista =)

   Poista