lauantai 24. elokuuta 2013

Kuviin lisää potkua!
Työt ovat alkaneet ja nuorten kanssa myös armoton bloggaaminen. Se vie mennessään innostuu ja inspiroituu. Joten Hernepensaskujanteella on tänään jälleen hypätty yksi askel eteenpäin, vaikka pöydät notkuvatkin märkiä nenäliinoja ja flunssa on armoton. Päätimme suurentaa entisestään kuvien kokoa. Muotiblogeista tuttu virtaus vei mennessään ja oli pakko kopeloida koodia ja kuvia. 
Nämä jättisuuret pystykuvat ovat olleet niin ihania muiden blogeissa ja tuo, että kaikkien kuvien leveydet ovat samaa. Istuin räkää valuen potagerin käytävillä ja kuvasin. Löysin aivan uudet näkymät, maisemat, enkä olisi millään malttanut lopettaa. Vaikka kameran käsissä pito tuntui suorastaan tuskaiselta. Aurinko oli niin ihastuttava, ympärillä liitelevät sitruunaperhoset ja punahattujen loiste. 
Kesällä istutetut gladiukset tekevät näkymästä eksoottisen ja kurjenpolvet ovat hiljalleen levittäytyneet käytäville. Kaikkialla on suloista.


Potagerin toisella laidalla istuskellessa voi nähdä mansikkalaatikoita, viiniruutia, ananasfinialin ja kaukana siintävän hernepensaskujanteen. Kun päätä hieman kääntää niin näkee uskollisesti kukkivat sinikatanamättäät ja potagerin vaaka-akselin, tummine kirsikkapuineen. 


idhernepensas
Hakuro on tullut komeaksi, vankistunut ja voimistunut silminnähden. Koko keskiympyrä on saanut uuden ilmeen ja ensikeväänä se varmasti on jo täyteläinen ihanine erikoisuuksineen. Tämän vuoden aikana olen hurmaantunut ajuruohomättäisiin ja potagerin ja talon väliseen rinteeseen olisi aika makeeta saada mattopuutarha osio. Sellainen, jossa erilaiset kasvimatot peittäisivät rinnettä =) Mutta nyt peiton alle juomaan kuumaa mustaviinimarjamehua, sillä maanantaina pitää olla taas iskukunnossa. Lämpöistä ja aurinkoista viikonvaidetta teille =)16 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Lämmintä viikonvaihdetta ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. No himpura pitäisikö sitä itsekin hieman fiksailla kuvakokoa? Kyllähän noista saa tosissaan paljon paremmin näkymiä! Hienolta näyttää siellä!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ! Pikaista paranemista koko poppoolle !

  VastaaPoista
 4. Upeaa on! Kylvätkö syksyllä nuo sinikatanan siemenet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Aikoinaan olen tehnyt kylvöt keväällä, mutta katanat ovat sitten kylväytyneet maltillisesti itsekseen.

   Poista
 5. Kiitos kaikille kommenteista =)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kuvakulmia :) Koittakaahan parannella itsenne!

  VastaaPoista
 7. No nyt on kuvilla kokoa! :D Aivan ihanaa. Bloggerin isoimmat kuvat ovat tosi pienen näköisiä näiden rinnalla. En ole ikinä oikein ymmärtänyt niitä bloggerin pienenmpiä vakiokokoja. Varsinkin sisustusblogeissa ne ovat turhauttavia, koska kuvista ei saa mitään selvää. Näistä sun kuvista voi laskea kirppojen määränkin (siis jos niitä sun tip top puutarhassa olisi) :D

  VastaaPoista
 8. Isoja kuvia on mukavampi katsella, kun ei tarvitse tihrustella yksityiskohtia. Näistä kuvistasi tulee aina auttamatta mieleen Italia, valokin on kuin etelässä.

  VastaaPoista
 9. Saraheinä sen sanoi, mitä olen pitkään kuviasi katsellessa miettinyt. Italia tosiaan tulee mieleen. Punahatut ovat tosi kauniita. Flunssa on siis kirinnyt sinnekin. Onneksi se ei kestänyt pitkään, vaikka olikin kyllä aika raju. Toivottavasti paranet pian.

  VastaaPoista
 10. Kyllä on komeita kuvia ! Sama räkätauti jyllää tääläkin. Muut ovat parantuneet viikossa, toivottavasti minäkin...ja sinäkin :)

  VastaaPoista
 11. Nämä isot kuvat ovat kyllä upeita.
  Taidat olla ammattilainen, kun osaat laittaa blogiin kuvat noin suurina.
  Samaa yskää täääkin köhitään. Kohta se on varmaan selätetty.

  VastaaPoista
 12. Mielelläni kuitenkin näkisin koko kuvan yhdellä kertaa... Nyt ei näy kuin osa, ellei klikkaa kuvia omaksi esityksekseen.

  VastaaPoista
 13. Kaunista kaunista! Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista