maanantai 31. lokakuuta 2016

Tulppuja istuttamassa =)

Nuorimmaisen kanssa päätettiin istuttaa sipulit vihdoin ja viimein maahan, kun nyt niin kovasti luntakin luvataan. Itseasiassa osa sipuleista oli nuorimmaisen ihan itse hankkimia yllätykseksi minulle =) Voi ihanuutta. Jospa nämä jättimäiset sipulit yllättäisivät kevään tullen ja takaisivat kauniin kukkaloiston.

Tässä vuorostaan ihan omia hankintojani. Käynnissä on siis oikeiden värisävyjen palautus potageriin. niin kuin moni muistaakin niin keltaisesta ja oranssista luovuttiin tänä kesänä ja violetin ja sinertävän sävyt saavat luvan pelastaa potagerin ilmeen.

Tässä nämä nuorimmaisen hankinnat. Kolme valtavaa sipulia Puutarhahyasintteja "Gipsy Queen" ja kolme jättimäistä rimpsureunaista kerrottua tulppaania "Snow Chrystel"


Ei siinä muu auttanut kuin kääntää maa kevyesti talikolla ja upottaa sipulit pehmeän maan uumeniin =) Nyt voikin sitten huokaista ja odottaa tammikuun kylvöksiä kaikessa rauhassa =) Mukavaa alkavaa viikkoa Teille kaikille =)

12 kommenttia:

 1. Teillä meni herkkuja multaan, eikä yhtään liian sikaisin, sillä juuri telkussa luvattiin keskiviikolle kunnolla lunta. Uumoiltiin jopa, että se täällä etelässäkin jäisi jo maahan. Harvinaista, että etelässä olisi pysyvä lumipeite jo marraskuun alussa. Aika näyttää, mutta mukavampi lumista maata on katsella, kun on kukkaisa kevät tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh todellakin onnisti, sillä kerrankin säätiedotus piti harvinaisen hyvin paikkansa =) Vaikkakin kävin tänään ihastelemassa lisääkin sipuleita tuolla kaupan puolella =)

   Poista
 2. Toivottavasti kaikki nuo upeudet jaksavat nousta maasta keväällä kukkien komeasti:)

  VastaaPoista
 3. Kaunista luvassa, sipulien istutuksessa on aina ihana odotuksen tunne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi päätän, että syksyllä laitan ainakin muutaman sata sipulia ja nautin sitten kukkaloistosta, mutta aina tämä jää tähän muutamaan häthätään laitettuun pussukkaan.

   Poista
 4. Piti katsoa oikein tarkkaan, että mitä sitä on ensi kesän kuvissa luvassa. Vaikuttaa upealta kasvukaudelta 2017! Sipulien istutus on mielestäni ihanan rentouttava tapa siirtyä odotusvuodenaikaan. Kun upottaa kädet multaan vielä juuri ennen lumen tuloa, pääsee parhaiten moodiin. Tuo teidän möyheä maa näyttää niin kutsuvalta!

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuo kuohkea ja pehmeä multa oli tosiaan ihan parasta, joskin kovasti kylmää. Ei tässä muu auta kuin kevään odottelun aloittaminen =)

   Poista