torstai 13. lokakuuta 2016

#kirjacorner | Evergreen, Living with Plants

#kirjacorner on jälleen täällä =) Huh tätä kirjaa on odotettu kauan ja hartaasti. Tilasin kyseisen kirjan jo kuukausi sitten Gestaltenilta ja aloin olemaan jo kovasti huolissani kirjan kohtalosta, kunnes eilen jakeluauto hurvasi pihaan ja kauan odotettu aarre saapui =)

Kirja on visuaalista tykitystä parhaimmillaan. Evergreen on täynnä erilaisia kiehtovia tarinoita niin paloportaikossa sijaitsevista yrttitarhoista, rappioromanttisista kaktuskeitaista, floristin työhuoneista, yhteisöllisistä hyötytarhoista ja riippuvista seinäpuutarhoita. Täynnä intohimoa höystettynä pikkuriikkisella hulluudella. Huh mikä ihanuus. Toisaltaan oli onnikin, että kirjan saapuminen kesti näinkin kauan. Sillä niin kuin moni Teistä on huomannut, blogi on pitänyt lokakuun alun vapaata. Täällä on ollut käynnissä pyörremysksy, jonka laukaisi eteisen maalaus. Se nimittäin johti työhuoneen maalaukseen, kaapiovien ja väliovien maalaukseen ja ne taas johtivat tuvan maalaukseen ja työtasojen kunnostukseen ja jne.... Eli täällä on maalit kärynnyt yhtä soittoa kaksi viikkoa ja huushollin ilme muuttunut pikkuhiljaa pala palalta. Ja juuri eilen maalaushommat saatiin päätökseen, joten nyt voi hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvannurkkaan haaveilemaan vihersisustusjutuista ja salaisista kasviparatiiseista =)

Kiitos siis Kukkalan Sannalle jälleen hyvästä hullutuksesta =)
4 kommenttia:

 1. Näyttää todelliselta kirja-aarteelta! <3
  Tämä #kirjacorner on kyllä huippujuttu. Sen myötä on tutustunut moneen niin mielenkiintoiseen kirjaan, jonka olemassaoloa ei olisi ehkä muutoin edes tiennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä yhdessä hienojen juttujen jakaminen on vaan tosiaan niin inspiroivaa. Ihania uusia kirjoja löytynyt blogeista =)

   Poista
 2. Kiinnostavalta kirjalta näyttää!

  VastaaPoista