tiistai 17. toukokuuta 2011

Kansakoulussa hurahtaa aika kikkailuun ja nappailuun ja hommat sen kun seisoo


Kansakoulussa hommat pissii pahemman kerran aivan kuin aikoinaan youtube-tilin luontikin. Koska nimenomaan kansankynttilälle kansakoulu on perin vaikea kirjoittaa niin Youtube-tilistä tuli kankakoulu ja nyt vielä tämä=)

Villinpihan Sanni on tunnettu yllyttämisestä ;) niin tälläkin kertaa touhut täällä juontavat villinpihan Sannin kevään korvalla ilmojenteille heittämästä ideasta. Toinen merkittävä laukaisin on ollut vanhimmainen, jonka kaveriporukka on armotta hurahtanut mopovideoihin, joita latailevat youtubeen. Niin pitihän sitä täälläkin kokeilla. Ihka omaa puutarhavideota nimittäin.

Eli täältä pesee=) Jos olet mikreeniin taipuvainen niin ethän suotta sekoita päätäsi - tämä nimittäin vatkaa hieman ja tasapaino häiriintyy aika-ajoin nimittäin katsojalta. Kuvaajallahan tasapaino on ollut kyllä hallussa kuten aina;) Ja potagerihan ei nimittäin edisty, eikä kitkeminen ei sitten millään ilveellä.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa Yllyttyjä! Mie ja, mie ja!! Mie kuvasin jo yhen pätkän, mut se oli kauheeta pomppimista vaan eikä siitä tullu mitään tolkkua. Täytyy harjotella, mutkun en meinaa ehtiä.

  VastaaPoista
 2. Niimpä - laatu oli kohdillaan tuossakin ;) Ei tarkentanut limittäin nimittäin juuri sitten niin mihinkään =)Tuommoinen taidepläjäys ;)

  - jori -

  VastaaPoista
 3. Ihanat, runsaan vihreät nuppuiset unikot.
  Tahtoo lisää videoita!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa katsoa puutarhaelokuvaa. Kohta kukkii komeasti!

  VastaaPoista
 5. Ihana potager! Niin kaunis talo ja puutarha!

  VastaaPoista