keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Makoisat nokkaunet ja ulkoilutin kameraa

Olen armoton nokkaunifriikki. Siniset ajatukset työpäivän päätteeksi sohvalla, koiruus korvan juuressa tuhisemassa ja lämmittämässä, nuorimmainen jaloissa lukemassa Potteria ja suuret puutarha-ajatukset tuudittamassa unten sinimaahan. Aaaaah
Siitä toivuttuani ulkoilutin kameraa ja meillä onkin syvää siniviolettia.
 Ja syvää siniviolettia
 Ja tulossa vaaleampaa siniviolettia
Olin jälleen kerran kirjakaupassa. Piti hakea lahjusta nuorelle miehenalulle, joka on yltiökiinnostunut poliittisesta historiasta. Argh tekemätön paikka melkeimpä, mutta onneksi kirjakaupan myyjät heittäytyivät antaumuksella mukaan haasteeseen sillä välin kun sain rauhassa pureutua salaiseen kirjaan. Minulla on näet salaisuus tiedossa ja olen vähän innostunut salaisuudesta salaa =)
Puutarhassa elämä on kiihdytysradalla - se mikä vielä eilen nousi täyteen loistoonsa on tänään jo lakastunut ja valmistelemassa täyttä hönkää siemeniä ensivuotta silmällä pitäen. Meillä vuorostaan kukaan ei ole tänäänkään kiihdytysradalla ja vaikka ulkosalla olisi mitä mainioin puutarhakeli lipittelen mustaa höyryävää kahvia koneella ja tongin maailman merten ihanuuksia täällä 01avaruudessa

4 kommenttia:

 1. Meilläkään ei olla kiihdytysradalla, flunssa pukkaa päälle ihan väkisin. Torjunnassa mukana särkylääkkeet, kuuma mehu ja sarvikuono.

  VastaaPoista
 2. Kiihdytysradalla pitäisi olla mutta kun ei niin ei... Täällä on kyllä ihan sikakova tuulikin :S

  VastaaPoista
 3. Sille pojalle pitäisi järjestää audienssi Irenelle :) Ihanat kuvat. mie katoin ekasta, et mikä tulva teil oikein on? Oon vähä pölhö.

  VastaaPoista
 4. Salaisuus asia oli niin hienosti kirjoitettu, että taisit oikein nautiskella lukijoiden uteliasuudella : )

  -päivi-

  VastaaPoista