torstai 19. toukokuuta 2011

pimpeli pompeli pom

Oi tätä ihanaista sekamelskaa. Kohta kaaleilla on niin pitkät ja honkkelit varret, että pitää varmaan rakentaa erilliset tuet vai olisiko sittenkin syytä ryhtyä koulintapuuhiin =)

Innostuin tänään valtavasti omien painokuosien suunnittelusta. Kuulasta ja kepeää blogi on uusi tuttavuus ja Tuire oli loihtinut niin hurmaavat ötökkäkuosit, että en voinut muuta kuin innostua itsekin. Katsotaampa siis, josko vaikka saisin tässä kesän kynnyksellä aikaiseksi meillekin jotain kivaa.

Isoon saliinkin voisi saada aikaiseksi jotain supertsöpsäkkää ja räväkkää - kankaita nimittäin

Eilen olin kuuntelemassa markkinointi juridiikan kiemuroita - luento oli niin mukaansatempaava ja maanläheinen, että sain vireen jopa kotosalla jatkaa kitkentä ja hevonkakkilevitys projektia. Luento sivusi sosiaalisen median kuvioita, kilpailujen järjestämisiä facebookissa, muotibloggaajia, foursquaren käyttöä ja liikesalaisuuksien paljastumisia, tekijänoikeuksia, suoramarkkinointia ja ties mitä. Kiinnostavaa - super kiinnostavaa. Erityisesti lakimiehiä huoletti muotibloggaajien tuotemainonnat, ilmoilla oli jopa mahdollinen asian käsittely laajemminkin.

Lakituvilta takaisin kuistin edustalle. Sisääntulo rupeaa pikkuhiljaa siisteytymään ja toivottavasti sade yhdistettynä heposenkakkiin antaa oikein kunnon kasvurypäyksen.
Kerrattu narsku on aloittamassa kukintaa, mutta toistaiseksi sade ja kylmähkö keli painaa sulottaren päätä painnuksiin.
Unikot sen sijaan ovat täydessä valovoimassaan. Ne suorastaan huutavat katsokaa meitä, katsokaa meitä, me ollaan tälläydytty oikein juhlakuntoon.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa! Teidän talo hurmaa mut aina , kun se näkyy kuvissa. Ja mikä istutus! Painokuoseja ! Wau! Sie oot niin mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset ovat unikot tosiaan. Omistani en tiedä minne ovat hävinneet, aamulla juuri kävin niitä etsimässä vaan en löytänyt. Hmm.
  Kyllä varmaan hevonkakka ja sade pistävät sellaisen kasvun käyntiin että kohina käy! Hyvän näköinen tuo talon kulman penkki.

  VastaaPoista
 3. Dingeli dong sanon minä kun vihdoin pääsin tänne, edellisellä kerralla en onnistunutkaan...ja nyt minulla on täällä yllinkyllin kaunista ja mielenkiintoista katseltavaa sylin täydeltä)
  Hyvään kasvuvauhtiin on sinulla kaikki lähteneet!
  Nyt lähden tutkimusmatkalle...kiitos!
  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Oih, miten mykistävän ihanat unikot ! Kerrassaan lumoavat !
  Hmm, missäköhän on meidän pihan siperianunikot.... saa nähdä nouseeko edes yhtään siementainta. Toivottavasti.
  Tuo oranssi on kyllä upea väri... jäänkin ihailemaan noita kuviasi : )

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hienoa teillä, kaikki!

  VastaaPoista