perjantai 11. marraskuuta 2016

Ihanaa valoa ja luminen puutarha

Talvi on saapunut. Tällainen marraskuu on näillä leveyksillä kuin seitsemäs ihme. Ja tuo valon kuulaus ja kepeys on kuin tammikuun hangilla. Meillä on lunta reilusti yli nilkan ja aamulla pakkasen elohopea oli painunut miinus 15. Hrrrr. Onneksi tuvassa on klapeja ja puuhellassa ritisee tuli.

Talventörröttäjien värimaailma on lumoava. Yleensä kun lumi saapuu vasta tammikuun puolella, jos silloinkaan niin nämä talventörröttäjät ovat aivan ruskeita. Nyt pakkanen ja lumi yllätti ja upeat värit taltioituivat. Tyräkit ovat niitä lemppareita niin kuin moni Teistä tietääkin. Niissä on vaihtelevuutta, ilmavuutta ja yllätyksellisyyttä =)
Tuntuu kuin valoa tarvitsisi imeä itseensä säilöön. Niin ihanalta valon kirkkaus näyttää puhtaan valkeita lumipeitteitä vasten =) Ihanan aurinkoista viikonvaihdetta Teille kaikille


12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia lumisesta puutarhastasi. Tänään juuri pohdein auringon paistaessa, että ihan kuin olisi helmikuinen talvipäivä. Tämä on niin erikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Marraskuun aurinko on ollut niin kaunista. Nyt toki ollaan menossa kovaa vauhtia kohti rapakelejä.

   Poista
 2. Onpa upeat kuvat lumisesta puutarhasta. - Mukavaa nenäpäivän iltaa ja hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Suloisia kuvia. Luminen puutarha tähän aikaan vuodesta ei ole oikein muuallakaan tavallista ollut viime vuosina. Valitettavasti ne sohjokelitkin taitavat ensi viikolla saapua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Luminen puutarha näyttää niin eksoottiselta ja kauniilta. Toki nyt ne sohjot jo tulevat =)

   Poista
 4. Lumoava tunnelma! <3
  Niin kuin Mari totesi, näyttää kuin olisi helmikuinen maisema.

  VastaaPoista
 5. Aurinko ja lumi on ihmeellisen ihana yhdistelmä, saa marraskuunkin näyttämään kauniilta! Ja lumi todellakin välkehtii kuten helmikuussa yleensä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkellisesti tuosta kauneudesta saatiin nauttia - nyt jo sohjot tuloillaan =(

   Poista