lauantai 5. marraskuuta 2016

Uusia kransseja!

Olemme tehneet viikolla pieniä valmisteluja nuorimmaisen kanssa tämän päiväistä kranssiprojektia varten. Kävimme viikolla paikallisesta kukkakaupasta hankkimassa kukkateippiä, sidontalangan pätkiä ja mustaa sekä vihreää rautalankaa. Kävimme myös parturoimassa tienvarren leppiä ja napsimassa norkoja ja käpyjä kulhollisen. Tänään olikin sitten helppo aloittaa kranssipuuhat kun kaikki tykötarpeet olivat valmiina.

Tämä postaus onkin siitä erikoinen, että tämä on meidän yhteistyöpostaus. Sillä nuorimmainen työskentelee koulun ohella paikallisen 4H-yhdistyksen luontoreportterina ja päivittää omaan blogiinsa kaikkea luontoon liittyvää. Tämä on oikeastaan huisin mukavaa kun voi yhdessä puuhailla kaikessa rauhassa naisten juttuja =)

Nuorimmainen siis vastasi kranssin valmistamisesta ja minä puolestaan kuvasin ja toimin apurina.





Tällä kertaa kranssista tuli huomattavasti viime kertaista kevyempikin =) Lepän korkojen vieno purppura ja kranssin rungon vihertävä kukkateippi sointuivat kauniisti yksiin myös meidän ulko-oven kanssa. Inspiroivaa ja ihanaa lauantai-iltaa Teille kaikille =)


21 kommenttia:

  1. Ihana kranssi<3 Syksyiset askartelut polttelevat täälläkin mielessä, josko sitä jo huomenna pääsisi vähän hypistelemään sammalta ja muita suloisia luonnonmateriaaleja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Täällä on niin paljon lunta, että luonnonmateriaalien hankinta on vaikeutunut, ellei pääse poimimaan suoraan puiden antimia. Mutta mukavaa puuhaa tämä silti on =)

      Poista
  2. Yksinkertaisen herkkä ja hienostunut kranssi, upea, terkuin Suska KoivulaDesignista.

    VastaaPoista
  3. Onpas hieno kranssi! Vain mielikuvitus on rajana materiaalien suhteen, kranssin voi kiepsauttaa lähes mistä vain. Tuollaista en olekaan ennen kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Tosiaan vain mielikuvitus on näissä rajana =)

      Poista
  4. Todella kaunis kranssi! <3
    Ja luontoreportterin blogi oli myös mielenkiintoinen ja valtavan hyvin kuvattu. Ei ole omena kauas puusta pudonnut. :)

    VastaaPoista
  5. Upea!
    Nyt tekis mieli alkaa tekeen kranssia...

    VastaaPoista
  6. Yhdessä puuhastelu on aina kivaa. Hieno kranssi.

    VastaaPoista
  7. Kranssi puuhissa ollut minäkin. Tuosta tuli kyllä kivan yksinkertainen ja kevyt.

    VastaaPoista