maanantai 28. marraskuuta 2016

Jouluesillepanoa tekemässä Järvenpään Kukkatalossa =)Tänään se päivä sitten vihdoin koitti =) Nimittäin aamu kahdeksalta auto starttasi kohti Järvenpään Kukkataloa ja luvassa oli jouluesillepanon suunnittelua ja rakentamista. Oikeastaan ihanaa kun sai oikein luvalla joulufiilistellä näin marraskuussa =) Edellisenä päivänä oli kotimetsiköstä haettu joulukuusi ja tuoretta sammalta, pakattu työkalupakki ja roppakaupalla joulumieltä.

Järvenpään Kukkatalo käynnisti pari viikkoa sitten 'Tuhansia ideoita Järvenpään Kukkatalosta' joulukampanjan, johon osallistuu yhteensä neljä bloggaria ja Kukkatalon oma blogi. Menossa mukana siis Villa Kotiranta, Mansikkatilan mailla, Kukkala ja me =) Kullakin blogilla on oma viikkonsa ja aiheena kaikilla on jouluesillepanon suunnittelu ja rakentaminen Kukkatalon pääsisäänkäyntialueelle. Kampanjaviikkojen aikana on luvassa useampi eri arvonta, joihin kannattaa osallistua, sillä luvassa saattaa olla 50€ lahjakortti. Postauksen lopussa tarkempia tietoja anvonnoista.

Jouluesillepanon rakentaminen oli kohtuullisen jännittävää puuhaa. Aluksi kiersimme ostoskorin kanssa pitkin Kukkataloa ja koriin kertyi kaikkea ihastuttavaa, jouluhenkistä ja inspiroivaa. Idea esillepanoon lähti liikkeelle pikkuisista joulupalloista, joita lajitelmassa oli kolmea eri sävyä. Pure Warm teemaan kuuluvat pallot olivat maanläheisiä ja lämpimiä sävyjä, Marsalan punaista, wool white ja cafe latte =) Kuulostaa aika hyvältä vai mitä? Pallot olivat mittakaavaltaan juurikin sopivia pikkuiseen metsäkuuseemme. Pian pallot saivat seurakseen ihania leikkoja. Valkeita oksaneilikoita ja tähtipiikkiputkia. Olisi ihanaa jos meilläkin olisi tänä jouluna leikkoja joulukuusessa =)

Kun joulukuusi oli pukeutunut parhaimpiinsa niin pikkupöydät saivat ylleen sammalpeitteen ja muutamia lasikupuja. Moni teistä muistaakin jo entuudestaan, että olen varsinainen lasikupufriikki ja nyt pääsin oikein lempipuuhiini. Kukkatalon hyllyt ja hyllynaluset suorastaan notkuivat toinen toistaan upeampia lasikupuja. Esillepanoon valikoitui jalustallinen kupu, jonka suojiin pääsi pikkuriikkinen orkkidea, yksi kotikuusen käpy ja pala tuulen lennättämää jäkälää.


Joulukuusen alusesta tuli kuin palanen satumetsää, suurine amarylliksen (amaryllis Tarantula) kukkineen, pikkuisine leikkomaljoineen ja kupuineen. Myös kolme paljetein koristeltua peuraa tuli mukaan toivottamaan joulumieltä =) Nyt ei muuta kuin äänestämään siis! Blogin lopusta löydät ohjeet =)
1. Äänestä mieleistäsi jouluesillepanoa ja voita 50€ lahjakortti

Osallistu kilpailuun äänestämällä suosikkiasi jouluesillepanoista, joko Järvenpään Kukkatalon myymälässä (Alhotie 6, Järvenpää), tai Kukkatalon Facebook -sivuilla. Äänestäneiden kesken Järvenpään Kukkatalo arpoo viikolla 51 2kpl 50€ lahjakortteja.

2. Lukijakilpailu 28.11 - 4.12.2016

Kukkatalo on lahjoittanut myös jokaiselle kampanjassa mukana olevalle blogille lukijalahjana arvottavan 50€ arvoisen lahjakortin. Hernepensaan lukijalahja arvotaan tämän viikon sunnuntaina ja nyt Teillä on oiva mahdollisuus osallistua myös tämän lahjakortin arvontaan.

Näin osallistut arvontaan!

Voit osallistua 1-3 arvalla arvontaan - aikaa osallistua on sunnuntaihin, 4.12.2016 klo 15:00 asti. Arvonnan voittajan paljastan sunnuntaina illalla!

1 arpa liittymällä blogini lukijaksi tai olemalla jo lukija

1 arpa äänestämällä Hernepensaskujanteen esillepanoa Järvenpään Kukkatalon Facebook -sivuilla

1 arpa ottamalla valokuvan esillepanostamme paikan päällä myymälässä, ja jakamalla sen instagramissa - muistathan käyttää: #hernepensaskujanne #tuhansiaideoita @jkukkatalo @hernepensaskujanne

Ilmoitathan tuolla kommenteissa monellako arvalla olet mukana arvonnassa =) Osallistuneiden kesken arvotaan sunnuntaina 4.12 50€ lahjakortti!

Onnea arvontoihin =)

29 kommenttia:

 1. Sammal sopii hyvin tuohon kauniiseen somistukseen. Ja tuo amaryllis on huikean ihana! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Harmitti kun minun piti jättäytyä tästä tosiaan ajanpuutteen vuoksi pois, mutta onneksi saan ihastella muiden teoksia täältä blogeista :-) Osallistun yhdellä arvalla arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olisi ollut niin ihanaa jos olisit päässyt mukaan =)

   Poista
 3. Hieno idea kukkatalolta ottaa bloggareita mukaan tähän joulujuttuun. Niin kaunista esille panoa. Eli yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan mukavaa päästä näin bloggarina tällaisiin mukaan =)

   Poista
 4. Kaunista! Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 5. A-I-V-A-N ihana! En kestä! Niin mahtava jouluinen satumetsä <3

  VastaaPoista
 6. Oi, näyttää tosiaan ihanalle!
  (en osallistu arvontaa, olen sen verran kaukana)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hei voiton voi saada myös e-kukka verkkokauppaan =)

   Poista
 7. Kahdella mukana, käyn äänestämässä facen puolella teidät voittooon!

  VastaaPoista
 8. Hienon esillepanon olet tehnyt!!!
  Mukana yhdellä arvalla (jos ei olisi näin kiireinen viikko, niin lähtisin retkelle katsomaan asetelmaasi livenä)

  VastaaPoista
 9. OI!<3 Olen aivan myyty tälle satumaiselle tunnelmalle! Nuo sammalmatot tuossa alla on ihan huikean ihanat.<3 Ah ja voi! Olette taitavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut niin kivaa =) Kiitos ja kovasti odotan jo ensi viikkoa =)

   Poista
 10. Upea! Sammalmatto on kyllä huippuhieno. Tykkään tuosta vihreän ja valkoisen liitosta. Kahdella arvalla mukana. Käyn facessa peukuttamassa.

  VastaaPoista
 11. Niin kaunista, rauhallista. Onneksi mullakin on sammalta jemmassa, taidan asetella sen kukkahyllylle!
  Ja yhdellä arvalla mukana, koska en ole facessa ja Järvenpää on valitettavasti liian kaukana:)

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana, käyn tykkäämässä ihanasta asetelmasta. Melkein tekis mieli päästä ks. kukkakauppaan saman tien, vaikka Järvenpää hieman kaukana onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kukkakauppa on niin ihana. Mielettömästi kaikkea kivaa =)

   Poista
 13. Kaunis rauhallinen jouluaihe, ei aina se ihan tuttu joulunpunainen esitys.
  Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
  (face on, tosin en ole siitä erityisemmin kiinnostunut)

  VastaaPoista
 14. Wau! Mistä noita ihania lasisuppiloita voi ostaa? Näyttävät hurmaavilta. Ihanaa joulunodotusta! Tuija

  VastaaPoista
 15. Pääsin paikan päälle katsomaan ja ihastelemaan esillepanoasi Järvenpään Kukkataloon. Ihana! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 16. Are you looking for free Twitter Followers?
  Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by using Add Me Fast?

  VastaaPoista