torstai 24. marraskuuta 2016

Ihanaakin ihanampi kukkakauppa - Wild Things

Olen jo pitkään seurannut Instassa herkullista ja superihastuttavaa Wild Things kukkakauppaa. Tänään olin työreissulla Helsingissä ja pakkohan sitä oli poiketa katsahtamassa kukkakauppaa oikein paikanpäällä. Jo hieman hämärtyvässä iltapäivässä, hieman harmaan ja sateisen sään keskellä, loisti pieni ja kutsuva kyltti - Plants are friends =)

Erottajankadun alussa on pieni, ihastuttava vaateputiikki Urban A, jonka yhteydessä tämä idyllinen ja ihanasti erilaisen kukkakauppa sijaitsee.

Ihania viherkasveja kauniisti voimapaperiin käärittyinä


Pikkuisia opuntioita =)

Ja sitten nämä viehättävät kukkakimput =) Kerrassaan upeita kukkayhdistelmiä ja mikä parasta kerrankin kimppuja, joihin ei ole laitettu valtaisat määrät vihreitä tukilehtiä, jotka on suihkutettu jollain kiiltävällä. Vaan ihanasti ryöpsähtävää, kevyttä, aistikasta, runollista ja luonnonmukaista. Kimpun kruunaa kauniisti kääräisty voimapaperi ja pieni tarra =) Lopuksi kukkapuketti sujautettiin vapautuneesti paperikassiin ilman valtaisaa paperikäärettä - Vauh =) Tälläisiä kukkauppoja lisää - ehdottomasti8 kommenttia:

 1. Niin ihanan näköistä kaikki! <3 Tykkään!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivan näköistä! Välillä harmittelen, kun täällä meidän pienessä kaupungissa ne muutamat kukkakaupat ovat niin perinteisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo erikoistuminen johonkin tällaiseen voisi olla ihan markkinointivaltti. Jotenkin niin ihastuttavaa käydä välillä ei niin perinteisessä kukkakaupassa =)

   Poista
 3. Lapsena päätin että lopun ikääni inhoan noita pallokrysanteemeja, joiden kukkapohjiin valettiin steariinia etteivät kukan terälehdet putoa, ilkeät tätini rakastivat pallokrysanteemeja...mutta annas olla 50 vuotta mittariin lisää...kuinka niitä rakastankaan juurikin noita liloja, valkoisia (en keltaisia) ja nyt niilläkin värimaailma on laventunut. Kaunis kimppu! Ihanaa ettei sinua hukutettu kukkapaketin ylettömään paperipaljouteen! Ihana pieni kukkakauppa!

  Ihanaa adeventinaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein kääntää tuo pallokrysantteemi ja katsoa mitä pohja on syönyt ;) Mutta ei ollut steariinia tippaakaan - huh. Se on merkillistä miten iän mukana myös makumaailma muuttuu. Mutta kimppu on ihastuttava niin kuin pieni kukkakauppakin =)

   Poista
 4. Ihastuttava kukkakauppa, kiitos vinkistä, täytyypä joskus sielläpäin käydessä poiketa. Tuosta tuli mieleen vinkata myös Tampereelta hyvin vastaavan tyylinen, pieni ihastuttava kukkakauppa Helmivillakko. Sen nuori floristi on juuri avannut liikkeensä uudelleen Tampereen Tullintorilla, kiva kun palasi takaisin! Juuri kävin ihastelemassa siellä sieviä eukalyptuksia, taitaa mennä hankintaan. Helmivillakkolla on myös blogi: https://helmivillakko.com/blog/

  VastaaPoista