sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Joku nojailee kirsikkapuuhumme =)


Tein aamulla ennen ikkunaprojektin jatkamista pienoisen puutarhakierroksen. Liljat ovat auenneet pitkällisen odottelun jälkeen.


Ängelmä, tai ongelma niin kuin kotiväki tätä ihanuutta nimittää, on venähtänyt pituutta melkein kaksi metriä. Nyt hento kaunokainen nojailee kirsikkapuuhun, jotta pysyisi pystyssä. Tämän keltaisen ängelmän lehdistö on erittäin upea ja suonikas. Ängelmät on ihan parhaita =)


Tänä vuonna hankittuun mantsurian kärhöön on auennut ensimmäinen kukkanen.


Tässä on yksi kunnostettavista ikkuna-aukoista ja ylhäällä on vielä lasit paikoillaan. Aika läikehtivää - vai mitä =)


Päivä on rullannut leppoisasti. Töitä olisi vaikka kuinka, mutta pitää vain sokaistumatta poimia yksi kerrallaan. Ikkunat valmistuvat pikkuhiljalleen. Vanhojen maalien rapsuttelu on väliin tuskaisan hidasta, mutta kerran tähänkin hommaan on ryhdyttävä. Kolme ikkuna-aukkoa on rapsutettu ja maalattu ja yksi ikkunakin ollaan saatu hajalle. hommissa sattuu ja tapahtuu.


Salainen vadelma-apajamme on niin täynnä vadelmia, että oksat notkuvat, potageriin on ilmestynyt hirmuisesti rikkaruohoja ja kuistin kunnostus odottaa. Saatikka uuden puutarhaosion laittaminen. Mutta ikkunoita päivisin, vadelmia iltaisin ja rikkaruohoja, joh ehditään =)

7 kommenttia:

 1. No, eipä teillä hommat loput, tosin eivät meilläkään.. ;O) Kaunis tuo ikkunanäkymäkuva!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen ihastunut ängelmiin, vasta tänä kesänä tosin:)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, kun voi aina valita, mitäs hommaa tänään tekisin. No, tuo ikkunaprojekti vie kyllä aika tavalla aikaa. Kasvaako siellä ikkunan takana hopeasalava? Maisema on kyllä huikea.

  VastaaPoista
 4. Ikkunoiden kunnostus on hidasta puuhaa, mutta kannattaahan vanhat hyvät kunnostaa. Meilläkin on T-ikkunat ja "tuplat". On hyvä jakaa päivä eri hommille niin ei pitkästy yhteen puuhaan :)

  VastaaPoista
 5. Ei työt tekemällä lopu, mutta kannattaa ainakin yrittää...
  Minusta tuo läikehtivä ikkunanäkymä on kaunis ja taatusti ainutlaatuinen.

  VastaaPoista
 6. Ängelmelmä on ihana ja puuttuu vielä omasta pihasta. Meidän talon ikkunat kerran hioneena, voin sanoa että neva again. Hyvin sanottu tuo että sokaistumatta pitää poimia työ kerrallaan. Pihan ja talon ulkopuolen kanssa on sen verran hommaa, että jos kokonaisuutta miettii kerrallä jäävät kaikki hommat masennuksen jalkoihin :D

  VastaaPoista