keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pienen paketin odotus palkittiin =)


Se on vihdoinkin siinä =) Pikkiriikkinen, valkoinen ja yleellisen röpöläinen rasia. Kirsikkana paketissa syvän violetti silkkinauha ja ruusukesinetti =) Tätä on odotettu, eikä Teille muille ole hiiskuttu sanaakaan ;) Viime viikolla lähti ajatus liikenteeseen, että Hernepensaskujanteella olisi mukava olla oma käyntikortti. Väliin tulee eteen sellaisia tilanteita, että olisi ihan mukava jollekin antaa käyntsäri sen sijaan, että tuhruiselle lapunkulmalle rustaa blogin osoitteen. Aluksi oli ajatus siis yhdestä käyntikortista, mutta toisin kävi, kuten saattaa arvata. Hernepensaskujanteella mikään ei mene odotusten mukaan ;) 


Viime keskiviikkona siis 3.7 alkunsa saneet käyntikortit saapuivat Lontoosta tänä aamuna klo. 10 aikaan. Komeaan uniformuun pukeutunut, siisti lähetti hurvasi pihaan vastapestyllä jakeluautolla ja ojensi sinetöidyn paketin. Viikossa siis Lontoon pojat olivat palvelleet 1. yltiö ystävällisesti, 2. pitäneet jatkuvaa huolenpitoa paketin matkasta, niin että tiesimme paketin saapuneen maanantai aamulla Heathrowin kentälle ja siirtyneen siitä Saksan lennolle ja Saapunut tiistai  vastaisena yönä Helsinkiin ja siitä aamulla Turkuun jne. 3. Toimittaneet jumalaisen sinetöidyn ja yyberyleellisen rasian kotiovelle. Tästä ei voi muuta kuin nöyränä kiittää ja ihmetellä palvelun sujuvuutta. Pakkauksen avaaminen tuntui juhlalta. Ensin varovasti sinettinauhan irroitus, sitten yleellisen kartonkirasian avaaminen. Sisällä ensimmäisenä oli Dalai Laman sanonta vastassa. Vapaasti suomennettuna "Joskus joku tekee lähtemättömän vaikutuksen pysymällä vaiti" Pakkaus oli jo nyt jättänyt vaikutuksen meihin. Jännitti =)


Sitten sisältä avautui aarre. Me ei nimittäin tyydyttykkään yhteen perinteiseen käyntikorttiin. Suunnitelimme 10 kortin kokonaisuuden. Korttien toisella puolen on vihreällä taustalla Hernepensaskujanteen logo ja toisella 10 valokuvaa potagerin helmistä, blogiosoite, sähköposti osoite sekä symbolit siitä, että Hernepensaskujanteen löytää myös facebookista, google+-palvelusta, twitteristä, pinterestistä ja tietysti blogista.


Ja sitten vielä avattava käyntikorttien säilytyslokero, johon mahtuu 9 korttia. Korttikotelon voi avata viuhkaksi, jolloin näkee kolme erilaista korttia yhdellä vilkaisulla. Hernepensaskujanteen väki on hölmöä ja aika haltioissaan =)

SOMETIMES ONE CREATES AS
SIGNIFICANT AN IMPRESSION
BY REMAINING SILENT

- DALAI LAMA -

10 kommenttia:

 1. No huhhuh! Ihan hengästyneenä seurasin kuvakavalkadia, että mitä sieltä oikein paljastuu! Vautsivau!

  VastaaPoista
 2. Wou! :D Ilmeisesti enemmän on jälleen enemmän! ;) Hyvältä kyllä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa luksusta arkeen. Onneksi on iso pino, en varmaan hennoisi noin kauniista luopua jos tilaisin :)

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upeita! Ja mahtava ideakin!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän upeita ja mikä palvelu!!

  VastaaPoista
 6. Voi hits! Miten upeita! ja TE! Kääk! Miten teiltä AINA vain tuleekin aina vain hengästyttävämpiä juttuja, ideoita, kuvia, asioita,.... En ehkä kestä. <3

  -C-

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavan ihania, tilasitko Moosta vai onko joku vielä ihanempi olemassa. Mun on pitänyt tehdä kans kun vanhoissa meni tiedot vanhoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu - Pikku Moo on kyllä ykköspaikka =)

   Poista