maanantai 8. heinäkuuta 2013

Uudet tuulet laattarintamalla =)


Miltäs tällainen perinteinen keskiaikainen käytävä näyttäisi? Nimittäin repäistiin ja luovuttiin työläistä omatekoisista muotti-ideoista ja maailmallahan oli vaikka mitä =) Kymmeniä ihastuttavia laatoja ja reunuskiviä on mahdollisuus tehtailla erikseen siihen hommaan valmistetuilla muoteilla. No mehän tilattiin näin ensialkuun neljä tällaisen laatan muottia. Ei uskallettu enempää kun noista tulleista ei ole niin tarkkaa tietoa. Laatat ovat 40 cm x 40cm ja valaminen kätevää kuin heinänteko =) Eli nyt sitten odotellaan muottien saapumista. Mutta heti kun nämä ovat saapuneet niin lisää asiasta.Sillä välin kun odotellaan kaiken maailman tykötarpeita saapuvaksi koitetaan kosiskella naapuria jyrsimään muotopuutarhan pohjaa traktorilla. Tänään nimittäin iskin lapion maajan ja eipä uponnut - ei. Kuivuus on kivettänyt vainiomme kuin kallioksi ja nyt kaivataan järeämpiä aseita, jotta maa taipuu tasoiteltavaan kuntoon. Lisäksi ison luokkahuoneen 9 ikkunaa odottaa kiihkeästi uutta maalia pintaansa. Joten täällä alkaa ehkäpä sisätyöt ja talon remppa hetkellisesti. Sillä välin voimme jälleen ihastella ritareita. Oi miten renessanssi fiilarit täällä onkaan - ritareita - toinen toistaan viettelevämpiä ja suloisten laattamuottien odottelua. Tuhannet kiitokset muuten Teille kaikille ihanista vinkeistä =)


Tässä vielä ihania fiiliksiä. Sannin Reetun rellutukset saivat tonkimaan youtuben syövereihin ja sieltä löytyi aarre. Rakastan niin Pirkka Pekkaa ja tässä ihan superlöytö =) Tältä meillä kuulostaa tänään =)

7 kommenttia:

 1. Komeita ritarinkannuksia. Tänä vuonna omaani on iskenyt jokin tauti tai ötökkä, vain yksi kukkavarsi on aloittamassa kukintaa.

  VastaaPoista
 2. No nyt se myrkyn lykkäs... Jestamandeera, mitä muotteja! Lähteeköhän mulla nyt taas so pyörä pyörimään!?

  VastaaPoista
 3. Sekä laatat että ritarit ovat todella upeita!

  VastaaPoista
 4. Nyt meni meikämartta ihan hiljaseks, ihastuksesta.

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi miten hienoja muotteja! Nyt alkoi itselläkin vähän kutkuttelemaan ajatus itse tehdyistä, kuviollisista laatoista mökkipolulla... Odottelen kyllä innolla kokemuksia miten toimivat.

  VastaaPoista
 6. Mikäs siinä on odotellessa noin ihania muotteja, kun voi ihastella sillä välin ritareita:)

  VastaaPoista
 7. Jessus mä kuolen noiden kannuksien takia, niin upeita et itku tulee:) Tulli on nykyään ihana kamala tiukka, jos summa ylittää 50 euroa sinne jää melkein säännönmukaisesti ja maksat taas lisää.

  VastaaPoista