tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kadonneen kivikujanteen metsästys


Oletko sinä se ritarinkannus, joka juuri huojui ylväänä? Ritarit retkottaa, ne ovat kohdanneet liian suuren vastuksen. Mutta ei hätiä mitiä, siemenet kypsyvät näinkin ja kohta siementämöön saadaan lisää siemeniä. Sillä nyt tarvitaan ritareita, paljon ritareita =)


Täällä toinen roikkuva ritari =)


Ja täällä elokuvan kuvaukset meneillään =) Ei vaineskaan ;) Täällä työskentelee Indiana Jones ja tutkii kadonneen kivikäytävän arvoitusta. Vihollisenaan mäkimeirami, tuo petollinen vaaleanpunakukkainen, perhosten viettelijä. Ei auttanut Jonesin muuta kuin tarttua ämpärin sankaan ja ryhtyä tutkimaan kivikäytävän kohtaloa.


Mäkimeirami on suoranainen viettelijätär. Ensin se hurmaa olemuksellaan, pöyhkeydellään ja vieläpä houkuttelee kukkasilleen toinen toistaan ihastuttavampia perhosia ja juuri kun olet suorastaan rakastunut niin se valloittaa kaiken - aivan kaiken. Taistossa aseena on firskarsilainen ja kolmipiikkiharava. Pahimmat ovat saaneet maistaa Reinon suloista tuoksua ;) Tiedättekös kuka on Reino? Villin pihan Sanni on nimennyt Round Upin tuttavallisesti Reinoksi. Ja ei auttanut muu kuin kutsua Reino avuksi. Mutta sekään ei tunnu auttavan, koska viettelijätär on siementänyt. Miljoonia siemeniä. UGH - kun tästä eroon pääsemme niin hänen kauneutensa ei ikinä enää pääse viettelemään meitä =)


Kivikäytävän kääntäminen sujuu rutiinilla. Olenhan näitä käännellyt aiemminkin. Mutta normaalisti kiviä ei tarvitse koota ämpäriin ja puhdistaa alustaa. Nyt tämä on extra hidasta. Mutta toisaaltaan ajatusvirta kuljettelee yksitoikkoisessa työssä ties minne ja unelma tämän kuntoon saamisesta antaa voimia ja taistelutahtoa.


Kolmipiikkiharava, kuten aiemminkin olen kehunut, on aivan ykkös työkalu. Pariin vuoteen meillä on kuovittu niin paljon, että piikit ovat kuluneet lähes pois, joten näitä meillä on ainakin 5-6 kappaletta.


 Mutta nyt tämän päivän tinki on vielä kesken ja työt kutsuvat - joten heissulivei =)

5 kommenttia:

 1. Onnea vaan sinne kaivausten ja taistelun keskelle! Hienolta näyttää jo valmistunut käytävä :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea tuo ritarinkannusten sininen hehku. Ja kiitos varoituksesta! Täytyy pitää tuo mäkimeiramin ikävä puoli mielessä.

  VastaaPoista
 3. Komeaa kivikäytävää siellä valmistuu. Oreganoa saa purkistakin. Sitä ei tarvitse itse kasvattaa. Taidan itsekin repiä taas enimpiä menemään. Niitä piisaa meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Onneksi en ole vielä kerinnyt tuota istuttaa, varsankellossa on minulle ihan tarpeeksi vastusta;D

  VastaaPoista
 5. Ihana puutarha sinulla ja niin kauniita kuvia osaat ottaa!
  Meillä suorastaan toivon Mäkimeiramin valtaavan alaa tietyssä paikassa, jonne sitä olen istuttanut. Saa valloittaa ja pitää rikkakasvit tästä vaikeahkosta kohdasta poissa.

  VastaaPoista