maanantai 29. heinäkuuta 2013

Herkuttelua ja hyvää seuraa =)


Jes - sain spotifyni jälleen toimimaan, taustamusiikki pelaa, elämä rullaa ja kuljettaa jännittävistä hetkistä toisiin. Meillä oli tänään vieraita. Ja njamskis maailman herkullisimpia leivoksia =) 


Uusi inspiraatio otti valtaansa ja ideat virtasivat. Suorastaan flow otti vietäväkseen ja jälleen luvassa on jotakin uutta =)


Päivän huipensi inspiroiva vieras sekä vesihanojen avautuminen. Kaunis kesäsade sai kypsyvät karviaiset näyttämään entistä mehevimmiltä. Myös keväällä istutetut mustikat ovat silmissä vankistuneet ja sinisiä aarteita nuokkuu hennoilla varsilla enemmän kuin osasimme odottakkaan. 


Vadelmat ovat napsahdelleet parempiin suihin =) Muutamia on vielä jäljellä, joten kesäloman viimeisiä aamuja kruunaa nämä pienet herkkupalat.

9 kommenttia:

 1. Vihdoinkin vettä! Hyvä seura ja herkuttelu ei ole huono yhdistelmä. Puutarhassa kypsyy lisää namia.

  VastaaPoista
 2. Oi mitä herkkuja! Eilen saatiin vihdoin vettä myös täällä, ainakaan kuukauteen ei ole satanut tippaakaan. Onneksi sade jatkuu vielä tänään niin maa kastuu kunnolla ja pellotkin saavat vettä. Alkoi näkyä jo huolestuttavia poutapaikkoja.

  VastaaPoista
 3. <3 Kiitos! <3

  *punastuu jälleen huomionosoituksesta, ja onnipursuaa innostuksesta*

  VastaaPoista
 4. Nyt saa herkutella marjoilla! Vadelmat ovat ihan parhaita...

  VastaaPoista
 5. Kävin taas ihastelemassa kuviasi:)

  VastaaPoista
 6. Voi miten herkullisia kuvia. Vettä sataa ropisee täälläkin.

  VastaaPoista
 7. Ihanat pisaroiden raikastamat marjat. Mukavia loma-aamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tyräkkien keräilijä! Mun metsätyräkki Euphorbia dulcis 'Chameleon' tekee sen verran siementaimia, että voisin tuoda sulle sellaisen tai pari, jos sulla ei vielä ole sitä laatua. Varsinaissuomalaisena et ehkä ole kovin pitkän taipaleen päässä. Jos tämä vielä uupuu kokoelmastasi, niin lähetä koordinaatit saila (at) elsanelmpituoli.fi niin katson, koska pääsisin tulemaan!

   Poista
 8. Nyt on vadelmat ja mustikat ihan parhaimmillaan..tyttäreni sanoi minulle, että äiti- älä sitten taas liiottele niiden mustikoiden kanssa tänä vuonna. Hih..mitä lie tarkottanut..:) mäkö muka jostain innostun liiaksi..mutta mustikat ja varsinkin pensasmustikat on ihan parhaita. Niitä pitää saada pakkaseen ja paljon...ja vadelmia...ja..ja.....
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista