keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Jouluisia diy juttuja =)

luonto ja maanläheiset värit moodboardissa
Lasikellot ovat ihania! Niiden sisään voi tuunailla pikkuisia pienoismaailmoja. Meillä on vaihteeksi lumet sulaneet pois, joten luonto ja metsä tarjoaa mitä otollisimman aarteiden etsintä paikan. Tein siin pienoisen keruumatkan. Tällä kertaa halusin lasikupuihin valkeutta ja harmautta. Etsin sammaleiden sijaan erilaisia jäkäliä. Meidän pihapiirissä kasvaa jättiläismäisiä vanhoja pihlajia, vaahteroita ja tammia. Niiden oksat ovat suorastaan kuorrutettuja valuvilla harmailla jäkälillä. Ja näin myrskytuulten jälkeen on otollista löytää maahan tippuneita kauniita oksia. 

Yhteen kupuun pääsi jäkälin koristeltu valkoinen amaryllis ja pieni valkea metsäjänis, toiseen hurmaava, nostalginen joulukalenteri ja muutama pesty vaaleanpunainen hyasintti kaveriksi. Kyllä joulun odotus on sitten ihanaa =) 
Postaus tehty yhteistyössä Järvenpään Kukkatalon kanssa. Joulukuusiarvonta on siis edelleen meneillään tuolla Järvenpään Kukkatalon Facessa, joten vielä ehtii hyvin osallistua 50€ lahjakortin arvontaan. Joten käyhän äänestämässä mieleistäsi kuusta tästä =)

13 kommenttia: