sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Juhlahumua ja kukkia, paljon kukkia =)


Kaikki on puhjennut kukkaan ja meillä on juhlittu, juhlittu ja juhlittu =) Nuorimmainen, tuo pellavapäinen päivänsäteeni, prinsessani on kaunis kuin kedon kukka ja niin onnellinen. Nyt nuorimmainenkin on päässyt ripiltä ja on hyvä ottaa hetki lungisti =) 


Rippileiristä oli jäänyt arkullinen hyviä muistoja, naurunhelinää ja hyppysellinen iloa =) Samoin juhlahetket kavereiden, kummien  ja sukulaisten siivittäminä painuivat varmasti raikkaina ja mieleenpainuvina muistojen tähtihetkien arkistoon. 

Juhlahumu oli täynnä aiemmin postaamiani lupiini, koiranputkikimppuja. Vaaleanpunainen, hento lila ja pehmyt valkeus täytti täyteläisin kukkapilvin maljakoita ja juhlapöytiä. Juhlahumun jälkeen on hyvä jälleen testata uudenlaisia ja räväkämpiä väriyhdistelmiä ja uusia kukkakimppujuttuja - tälläkertaa: miekkoja, jättipoimulehteä ja rantatyräkkiä =)


Käydä kurkistamassa vasta auenneiden ritarinkannusten kitoihin. Ja miettiä millaisen juhlakimpun näistä saisikaan ja mitä näiden kaveriksi poimisi?


Ja vetäistä hetkeksi pötkölleen sohvalle ja vaan olla =) Olla juhlahumun jälkeen ja nauttia vain leppoisasta hetkestä =)

6 kommenttia:

 1. Suloisuutta! Paljon onnea; ihania Elämän Hetkiä!
  Upeita luomuksia kukista, voin uskoa ja kuinka kauniisti kirjoitettu Juhlasta Tunnelmineen! <3

  -C-

  VastaaPoista
 2. Nauti ihmeessä ja levähdä toinenkin mokoma. Mulla aivan hirvittää tää sun tahti. ;) vaikka oonkin aivan koukussa blogiisi, toivon että jaksat ilhduttaa meitä vielä pitkään ihanilla kuvilla uskomattomasta puutarhastasi. Juuri siksi, levähdä. ;)

  VastaaPoista
 3. Perheen juhlat vaativat sen verran paljon touhuamista, että hetken voi vaikka olla pötkölläänkin.

  VastaaPoista
 4. Olipa kauniit väriyhdistelmät tuossa sinun uudessa kimpussasi.

  VastaaPoista
 5. Miun ritarinkannukset ovat vasta 5-senttiisä tirrejä :O Voi kateus, vaikka vastahan ne maahan lykkäsin. Tämähän on huisan mehevä puutarhablogi, ihan huippu!

  VastaaPoista